Jeff Goldblum járvány Jurassic Park szereplő változás dinoszaurusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leghíresebb "dínós film", a Jurassic Park már 21 éves, a szereplők azóta nagyon megváltoztak. Most megmutatjuk őket!

Mi történt a Jurassic Park egykori gyereksztárjaival és más szereplőivel? Kattints IDE és kiderül!

A Life.hu választása: Jeff Goldblum

Forrás: www.tvgo.hu

Jeff Goldblum, aki nemrég feleségül vette feleannyi idős szerelmét, dr. Ian Malcolm matematikust és káoszszakértőt alakította a filmben. A színésznek rengeteg szerepe volt már Spielberg filmje előtt is. Karrierje az őslények után sem áldozott le – a folytatások közül a második részben (Az elveszett világ) szerepelt, ezenkívül játszott az Áldatlan állapotban, A függetlenség napja vagy A szentfazék című filmekben is.

Mostanában ő is a háttérbe szorult kissé, de azért fel-feltűnik fősodorbeli filmek jópofa mellékfigurájaként (benne volt például a Sejtcserés támadásban és az Ébredj velünkben). Nevezetes ezenkívül Wes Anderson rendezővel való együttműködése, akinek Édes vízi élet és A Grand Budapest Hotel című filmjeiben is szerepelt. Neki is van egy sorozata, amelyben abszolút főszerepet játszik (az Áldott jó nyomozó), forgatási szünetekben pedig szívesen jár talk show-kba, hogy elénekelje a Jurassic Park főcímdalát.

Végre beleshetsz a legújabb A hobbit című film jeleneteibe – Friss fotók!http://www.life.hu/kult/20141205-ujabb-fotok-a-hobbit-az-ot-sereg-csataja-cimu-filmbol.htmlHa már te is számolod vissza a napokat a premierig, akkor mutatunk pár képet A hobbit legújabb részéből, amelyeket nemrég hoztak nyilvánosságra a film készítői.Kult--Rózsaszín Bőrönd Expedíció: a budapesti reptéren lekövérezett az expasimhttp://www.life.hu/kult/20141204-rozsaszin-borond-expedicio-talalkozas-egy-regi-szerelemmel.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom. KultOrigoÍgy játszunk mi a Társasjátékok Ünnepénhttp://www.life.hu/kult/20141202-helyszini-riport-igy-jatszunk-mi-a-tarsasjatekok-unnepen.htmlJátszani jó, és mint riportunkból kiderül, fontos is. A harmadszor megrendezett Társasjátékok Ünnepén jártunk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.