Szerelmesek éjszakája és sokféle kikapcsolódási lehetőség az ünnepek előtt

Forrás: Facebook/Katica Illényi Official -
Tinder táncszínház koncert program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével egyre több a dolgunk: ajándékvadászat, nagybevásárlás, receptek keresgélése, túlórák a munkahelyen. Éppen ezért szüksége van mindenkinek egy kis pihenésre az ünnepek előtti hajrában. Mutatjuk is, mit ajánlunk!

Ákos koncert

2014. december 12-13.
Papp László Budapest Sportaréna, Budapest

Ákos koncertje fogalom - aki járt már a karizmatikus énekes előadásán, egészen biztosan nem tudja kivonni magát a hatása alól. Most élőben láthatod december 12-én és 13-án a Papp László Budapest Sportarénában este 8 órakor. Kis kedvcsinálóként olvasd el írásunkat arról, melyek azok a pillanatok, amikor kötelező Ákost hallgatni.

Forrás: http://akos.hu

Love me Tinder

2014. december 11.
Fogasház, Budapest

Ha már meguntad a virtuális térben való ismerkedést, kipróbálhatod az életre kelt Tinder alkalmazást. Élőben húzhatsz jobbra vagy balra a Love me Tinder bulin a Fogasházban, ahol egész este a klasszikus Házibuli című film zenéje fog szólni. Az októberi első Tinder-partin több mint 40 szerelmespár talált egymásra. Ez azért jól hangzik, nem?

Hanuka a múzeumban

2014. december 17.
Néprajzi Múzeum, Budapest

A Kő kövön - Töredékek a magyar vidéki zsidóság kultúrájából című kiállításon több olyan tárgyat bemutatnak, amely a hanukához, a fény ünnepéhez köthető: többek között 19. században használt, egyszerű hanukiákat, trenderliket. Rendhagyó tárlatvezetéssel vár Száraz Miklós György író, majd Biró Tamás nyelvész ismerteti röviden, mi is az a hanuka. Ezután gyertyagyújtással és az ünnephez kapcsolódó speciális zenei produkcióval várják a látogatókat. A program ingyenes.

Forrás: Sabbathsong Klezmer Band

Lélektől lélekig - Karácsonyi turnén Rákász Gergely

2014. december 18.
Komárom

Az idei turné, a Spirit a jó értelemben vett „régimódi” közösségi élményt ismétli új, játékos megközelítésben. Rákász Gergely arra kéri hallgatóit, hogy egy-egy általuk készített karácsonyfadísszel érkezzenek az előadásokra, hogy aztán majd együtt díszítsék fel az ünnepi időszakot, a közösséget, a lelkek közösségét egyaránt képviselő karácsonyfát. A turné végén minden dísz jó helyre, egy jótékonysági szervezethez kerül majd. Igazi karácsonyi ajándék, hogy Erdélyben Böjte Csaba árvái a művész kérésére számos díszt készítenek, és a koncertek helyszínére küldik azokat. A díszítésben ezekkel is részt lehet majd venni - "cserében" önként vállalt tetszőleges értékű adománnyal támogathatjuk a gyermekeket.

Magyar Ízek Karácsonyi Vására

2014. december 12-23.
Erzsébet tér, Budapest

Ha már az ünnepek előtt szeretnél finomságokat kóstolni, látogass el az Erzsébet térre. Lesz ott minden, ami magyar, finom és nem túl diétás. Kürtőskalácsok, házi sajtok, hurka-kolbász és sok más híresen téli étel. Persze mindezt leöblítheted forralt borral vagy punccsal is.

Illényi Katica adventi koncert

2014. december 22.
Kongresszusi Központ, Budapest

Ha már unod, hogy mindenhol csak a Jingle Bells szól, felüdülés lehet számodra a Kossuth-díjas Illényi Katica koncertje. A hegedűművésznő Andreas de Laszlo és a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével készül átadni egy remek komolyzenei élményt a nézőknek, karácsonyi hangulatban.

Forrás: Facebook/Katica Illényi Official

P. P. Pasoliniproject

2014. december 17.
Marczi Közösségi Tér, Budapest

A híres olasz művész, Pier Paolo Pasolini, azaz ismertebb nevén P.P.P. halálának évfordulójára készül a PR-Evolution Dance Company, Szakály György főszereplésével egy táncesttel. Nem mindennapi stáb állt össze a produkcióra, hiszen a Pécsi Balett, a Miskolci Balett és a Nemzeti Táncszínház együttműködésével készült el az egyfelvonásos testjáték. Ha érdeklődsz a táncok iránt, ott a helyed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.