Hollywoodi sztár a nagy sikerű magyar film címszerepében

Forrás: [origo] -
magyar film Herendi Gábor Hollywood Lora Lucia Brawley Hajdu Szabolcs sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szellemkutyából, a Manderlayből és a Casino Royale-ból ismert Isaach De Bankoléra bízta a november 13-án bemutatott Délibáb főszerepét Hajdu Szabolcs. Az alkotó választása ugyan szokatlan, de nem ő az első magyar rendező, aki külföldi sztárra osztott fontos szerepet egy hazai produkcióban.

Nem a Délibáb az első magyar film, amelyben külföldi világsztár is játszik. Azt, hogy többek között melyek azok, itt elolvashatod, több alakítás biztosan számodra is maradandó volt.

A Life.hu egyik kedvence Herendi Gábor filmje, a Lora.

Lucia a Valami Amerika 2-ben Forrás: [origo]

Lucia Brawley - aki egyébként a Valami Amerika 2-ben is szerepelt - alakítja a film címszereplőjét. A Lora főhősnőjét eredetileg Ónodi Eszter játszotta volna, de mivel teherbe esett, mégsem tudta vállalni a szerepet. A rendezőnek ekkor két hete maradt arra, hogy új főszereplőt találjon, választása a korábban Oliver Stone World Trade Centerében is szerepelt amerikai Lucia Brawleyra esett, akinek többek közt Nagy Péterrel, Fekete Ernővel, Szamosi Zsófiával és Bartsch Katával kellett együtt játszania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.