Újabb Harry Potter szereplő múltját tárja fel J. K. Rowling

Forrás: www.warnerbros.com -
Pottermore Piton professzor múlt történet olvasás J. K. Rowling Harry Potter rejtvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárki elolvashatja az írónő legújabb szerzeményét, ha sikerül helyesen válaszolnia a Pottermore-oldalán feltett kérdésre. Annyit elárulunk, hogy a történet Piton professzorról fog szólni.

Először úgy volt, hogy J. K. Rowling egészen Szentestéig minden napra egy-egy új történettel rukkol elő a Pottermore oldalon. Mint később kiderült, ez csak félreértés volt, de részben bizony igaz: mindössze néhány régebbi rész felidézése történik meg a 7 kötetes könyvsorozathoz készült portálon.

Forrás: www.warnerbros.com/

Nos, az elsők között immár hozzáférhetővé vált Perselus Piton professzor rövid (tényleg, nagyon rövid) története, amelyet a látogatók egy helyesen megoldott rejtvény után olvashatnak el. Újat valóban nem tudhatunk meg a néhány mondatos olvasnivalóból, hiszen az már az utolsó Harry Potter-kötetből, A halál ereklyéiből kiderült, mennyire szerette hajdanán a bájitaltant oktató professzor a varázslófiú édesanyját.

Rowling korábban már jelentetett meg oldalán ezekhez hasonló írásokat: a legutóbbi például Dolores Umbridge-ról szólt, előtte pedig az idősödő Harry Potter és barátai találkozásáról írt egy történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.