Varázslat, csengőszó, szuper filmek - Ezeket nézd karácsony első napján

Forrás: Northfoto -
karácsony tévézés film Télapu Madagaszkár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod már, milyen filmet nézel karácsony első napján? Mi igen! Ezekre érdemes odakapcsolnod zserbómajszolgatás közben.

Madagaszkár – 21.40, Fem 3
Alex egy olyan oroszlán, aki azt hiszi magáról ő a világ ura. Ez igaz is lenne, de ez csak a New York-i Central Park állatkertjére vonatkozik, ahol ő a fő attrakció. Látszat boldogságban él barátaival Marty, a zebrával, Melman, a zsiráffal és Gloriával, a vízilóval. Aztán egy éjszaka Marty megszökik az állatkert pingvinjeivel, hogy felfedezze a várost. Barátai utána mennek, hogy időben visszahozzák, mielőtt feltűnik valakinek a hiánya, de már késő lesz. Mindannyiukat elkapják és elviszik őket egy idegen helyre. A cselszövő pingvinek utazás közben megrongálják a hajót és Madagaszkár szigetén kötnek ki, ahol nincsenek rácsok, de vannak új állatok...

Forrás: NORTHFOTO

Csillagpor – 13.45, TV2
A szerelmünkért mindent megteszünk. De mit tehetünk, ha ő a hullócsillagot kéri, amely egy mitikus világban ért földet? A válasz egyértelmű: azonnal útra kelünk, hogy megszerezzük. Tristan is el akarja nyerni a gyönyörűséges Victoria szívét. Egy probléma adódik csak, mégpedig, hogy a hullócsillag földet érése pillanatában emberré változik, a meseszép Yvaine-né. Természetesen a történet nem ilyen egyszerű, mert a hullócsillagot magának szeretné egy boszorkány, egy kalóz és még Tristan is. Végül kié lesz a lány? Csak egy módon derülhet ki.

Hisztéria – 22.45, Cool
Dr. Mortimer Granville-t (Hugh Dancy) a túlzottan modern nézetei miatt elbocsátják állásából a viktoriánus Londonban. Az ifjú orvos a női betegségek specialistájánál kap munkát és Dr. Robert Dalrymple (Jonathan Pryce) segédje lesz. A doktor sajátos módon a nők legérzékenyebb pontján át szeretné a női hisztit levezetni (és feltérképezni). Dr. Granville hamarosan roppant népszerű lesz a hölgyek körében, van azonban, aki nem ért egyet a nők ilyesfajta „kezelésével".

Télapu – 17.50, M1
Mi mást is nézhetne az ember december 25-én, mint a Télaput! Tim Allen, azaz Scott Calvin vagyis Santa Claus házáról nagy puffanással leesik valami azon a bizonyos éjszakán. Nagy meglepetésére a Télapó az, de csak a ruhája maradt hátra. Scott kisfia kérése belemegy a játékba és magára ölti a piros felszerelést, hogy éjszaka ajándékot vigyen a gyerekeknek. Ám, ami az elején csak a képzelet szüleménye volt, hamar valóssággá vált, mikor a rénszarvasok emelkedni kezdetek...

Forrás: Northfoto

Julie & Julia - Két nő, egy recept – 19.30 AXN White
Ha még nem untad meg a sütést, főzés (na és persze az evést), akkor ezt a filmet neked találták ki. Egyik oldalon ott van Julie, a harmincas írónő, aki alkotói válságban szenved. A másikon a híres szakácsnő Julia Child. Julie elhatározza, úgy hozza magát és karrierjét vissza az életbe, hogy végig főzi a Julia könyvében található összes receptet. A történetekbe beszivárog a romantika is párkapcsolati nehézségeiket is feltárva a két nőnek. A néző egyszerre két történetet lát maga előtt, hiszen a főzések közben Julia Child élete is megelevenedik, aki a második világháború után Párizsba költözik külszolgálatot teljesítő férjével. Jó pofa kis történet így estére, nem igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.