Újabb művészi erőszak érte Madonnát - Még több megjelenés előtt álló száma került fel a netre

Forrás: AFP/Christopher Polk -
zeneszám album letöltés internet Madonna illegális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonnának valószínűleg nem túl boldog a karácsonya: megjelenés előtt álló albumáról újabb számok kerültek fel az internetre. Illegálisan. Már az előző alkalommal is művészi megerőszakolás vádjával illette a történteket. Vajon mit gondolhat most?

A Billboard szerint a Rebel Heart című album dalai közül újabb 14 vált letölthetővé, köztük egy Pharrell Williamsszel közös szám, a Happy. Az 59 éves amerikai énekesnő 2015. március 15-re tervezte új albumának megjelentetését, ám már a múlt héten kikerült a világhálóra 13 félkész dal.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A demók kiszivárogtatására válaszul Madonna törvényesen is (pénzért) letölthetővé tett hat, már befejezett számot, hogy úgymond rajongói ne az interneten keringő befejezetlen, hanem a már kész zeneszámokat hallják. A legálisan publikált dalok egy csapásra az iTunes slágerlisták élére kerültek 36 országban.

A múlt heti indiszkréció kihozta sodrából az énekesnőt, aki "művészi megerőszakolásnak", "a terrorizmus egyik formájának" nevezte első haragjában a kiszivárogtatást egy később törölt posztján a közösségi médiában.

Forrás: Instagram / Madonna

Madonna nem is érti, hogyan kerültek ki a demók, hiszen internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépeken tárolják a zenei anyagot. A szupersztár egyelőre nem reagált az újabb dalok kiszivárgására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.