kortárs tánc Elrabolva 3 kulturális programajánló koncert Liam Neeson kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley idén lenne 80 éves, a United zenekar pedig 15. Ezért ezen a hétvégén két remek koncertben is részed lehet, arról nem is beszélve, hogy izgalmas fotókat és táncprodukciót is tartogatunk neked!

United: Fel a rezekkel!

2015. január 10.
Művészetek Palotája

A zenekar 15. évfordulójára rendhagyó koncerttel készülnek Pély Barnáék. Január 10-én, a MüPában fúvóskarral kiegészült hangszereléssel hallgathatod meg a Hófehér Jaguárt és sok más klasszikust. Fel a rezekkel!

Külhon: Magyarok New Yorkban

2015. január 18-ig
Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

Ha eddig nem tetted volna, január 18-ig megnézheted a Magyarok New Yorkban című fotókiállítást a Robert Capa Fotográfiai Központban. Mi hiányzik legjobban az Amerikában elő magyaroknak? Érdemes hajtani az amerikai álmot? Rengeteg kérdésre választ kapsz a hét fiatal magyar művész fotói által.

Elrabolva 3.

2015. január 8-tól
A hazai mozikban

Január 8-án mutatták be a nagy sikerű Elrabolva-filmek új részét. Emlékszel még, milyen keményen helyretette a rosszfiúkat Liam Neeson, és mentette meg trükkösen a lányát? Ideje feleleveníteni az emlékeket, ugyanis ez még izgalmasabbnak tűnik, mint az előző rész! Tippünk: mint azt korábban megírtuk, akár ágyból is nézheted a filmet!

Elvis Presley Gálakoncert és Filmünnep

2015. január 10.
Muzikum Klub

Elvis Presley januárban lenne 80 éves. Megünnepelheted a rock and roll királyát méltóképpen január 10-én a Muzikum Klubban, ráadásul az egyik legjobb hazai zenekar, a Mistery Gang saját számait és Elvis klasszikusait is játssza, így egész este kedvedre táncolhatsz. Előtte pedig filmekkel melegíthetsz be.

Forrás: MÉDIA NOISE

Pirkad

2015. január 13.
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Több, mint pőre valóság: A meztelen test játssza a főszerepet a Hodworks legújabb, Pirkad című produkciójában. Olyan mozdulatokat láthatsz a táncosoktól, amikről nem tudod eldönteni, mit is látsz tulajdonképpen. Izgalmas és megdöbbentő produkció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.