Popperek, rockerek és retró síelők hétvégéje közeleg

Forrás: BusinessPlus Consulting Kft. -
zene kulturális programajánló hétvége Kiscsillag koncert kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégi sítúrát szervezel, vagy csak egy hangulatos borozást a csajokkal, esetleg alternatív rockkoncerten tombolnál? Nem gond, minden tervedet valóra tudod velünk váltani!

1. Téli időutazás a Mátrában

2015. január 31.
Mátraszentistváni Sípark

Ha a síelés szerelmese vagy, és szívesen nosztalgiáznál, kötelező program számodra a Mátraszentistváni Hófesztivál. A 3 napos programsorozat szombati napján a legjobbak retró sí- és snowboardversenyen próbálhatják ki magukat, korhű ruhákban és felszerelésben. Kösd össze a farsangot a síszezonnal, és nosztalgiázz a havas pályán!

Forrás: BusinessPlus Consulting Kft.

2. Szándékos vakság – Szerelem

2015. január 30.
Galéria IX.

Mindannyian ismerjük a szándékos vakság jelenségét, a szerelmet. Erről készített szólókiállítást Herbert Anikó, amit január 30-tól nézhetsz meg a Galéria IX-ben. A művésznő akvarell, kínai papír, természetes anyagok, papírinstallációk és videók segítségével készítette el műveit.

Forrás: KortársPRos Kft.

3. Akarsz egy Ötvenest?

2015. január 29.
Back Stage Pub

A Back Stage Pubban ünnepli zenész barátaival ötvenedik születésnapját Popper Péter, zenész. Az akusztikus koncerten olyan zenészek lépnek fel, mint Pál Dénes, Sipos Peti, Hrutka Robi, Auth Csilla és még sokan mások. Tökéletes alkalom egy borozgatós estére, szuper zenei aláfestéssel.

Forrás: Facebook/peti.popper

4. Kiscsillag koncert

2015. január 23.
Akvárium Klub

A magukat "negyven körüliek garázsrockzenekarának" tartó Kiscsillag koncertjén nem csak negyven körüliek, és nem csak garázsrockerek csápolnak. A mindig telt házas bulikat tartó Kiscsillag újra mulatozásra invitálja a rajongókat január 23-án az Akvárium Klubba. Ha negyvenes vagy, ha nem, mozdulj ki, és irány bulizni!

5. Annie

2015. január 22-től
A hazai mozikban

Ha egy vidám filmre, popcorntúladagolásra és Jamie Foxxra vágysz, már csak azt kell eldöntened, hogy melyik nap váltasz jegyet az Annie című filmre. 118 perc garantált szórakozást ígérünk.

Forrás: www.annie-movie.com

Hamarosan összefuthatsz Tom Hanksszel Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20150116-tom-hanks-marciustol-budapesten-forgatja-a-da-vinci-kod-harmadik-reszet-az-infernot.htmlA hírek szerint Tom Hanks A Da Vinci-kód harmadik részét, az Infernót forgatja majd hazánkban. Körülbelül két hónapot tölt nálunk az Oscar-díjas színész.Kult--Ezek lesznek A szürke ötven árnyalatának zenéihttp://www.life.hu/kult/20150115-a-szurke-otven-arnyalatanak-zenei-beyonce-ellie-goulding-frank-sinatra.htmlMár alig várjuk A szürke ötven árnyalatának februári premierjét. Hogy csillapítsuk kíváncsiságodat, eláruljuk a film összes betétdalának címet. KultOrigoEgyszer mindenki felnő, de vajon mi lett a Spinédzserek szereplőivel?http://www.life.hu/kult/20141219-a-spinedzserek-cimu-tini-film-szereploinek-karrierje-itt-tart-ma.htmlA Spinédzserek a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinifilmje volt, a Jane Austin-féle Emma átdolgozása. De vajon azóta hol tart a szereplők karrierje?Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.