Meghalt a Mortal Kombat sztárja, Darren Shahlavi

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
halál BloodRayne öngyilkos Én, a kém Darren Shahlavi öngyilkosság Mortal Kombat túladagolás harcművészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak rá a színészre, akivel a hírek szerint túladagolás végzett.

Elhunyt Darren Shahlavi. A harcművész és a Mortal Kombat tévéshow sztárjára lakótársa talált rá otthonában január 14-én.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A TMZ értesülései szerint feltehetően túladagolás végzett a brit születésű Shahlavival, a toxikológiai vizsgálatok azonban még folynak, a halál okát hivatalosan még nem erősítették meg. Shahlavi 7 éves korában kezdett harcművészettel foglalkozni, mozifilmes karrierjét Hongkongban kezdte a kilencvenes években.

Legtöbbször rosszfiúk bőrébe bújt a filmvásznon, láthattuk Eddie Murphy ellenségeként az Én, a kémben, feltűnt Robin Williams mellett a Vágott verzióban és a BloodRayne – Az igazság árnyékában című filmben. 42 éves volt.

Meghalt Anne Kirkbride brit tévésztárhttp://www.life.hu/kult/20150120-meghalt-anne-kirkbride-a-coronation-street-sorozat-szinesznoje.htmlRövid betegség után elhunyt a Coronation Street sztárja. Anne Kirkbride 60 éves volt.KultOrigoHaldokló lánynak küldött megható videóüzenetet Robin Williamshttp://www.life.hu/news/20140818-robin-williams-elhunyt-szinesz-egy-haldoklo-rakbeteg-lanynak-kuldott-videouzenetet.htmlRobin Williams egy rákbeteg új-zélandi lánynak küldött megható videóüzenetet, amelyet halála előtt nem sokkal rögzíthetett webkamerájával.News--Magyar lovasíjász tanítja célba találni Matt Damonthttp://www.life.hu/bulvar/20150120-matt-damon-szineszt-kassai-lajos-magyar-lovasijasz-tanitja-ijaszatra-egy-most-keszulo-filmjehez.htmlAz Oscar-díjas színész mellé Kassai Lajos somogyi lovasíjászt kérték fel, hogy segítsen elsajátítani az íjászat alapjait egy most készülő hollywoodi produkcióhoz. Menő, nem?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.