Tojás lett Katalin hercegnőből

tojás művészet Katalin hercegnő Maxima holland királyné képmás festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiety Entjes-Weij hivatásos tojásfestő művész, aki ezúttal a brit hercegnő képmását örökítette meg tojáshéjon.

Hollandia egyik közkedvelt népművészeti hagyománya a tojásfestés, nem meglepő hát, hogy Tiety Entjes-Weij is ezeket használja művei elkészítéséhez.

Forrás: Northfoto

A holland művésznő, aki 1975 óta fest tojásokat, királyi hírességeket megörökítő tojásgyűjteménye nemrég éppen Katalin hercegnő mosolygós képmásával gazdagodott. Mutatjuk:

Forrás: Northfoto

A repertoár tagjai között szerepel még többek között az egyik legkedvesebb divatikonunk, Maxima holland királyné és három lánya, Ariane, Alexia és Catharina-Amalia is. Entjes-Weij elmondása szerint többnyire pulyka- és hattyútojásokat fest, egyetlen művének befejezéséhez pedig körülbelül hat hét szükséges.

Hová lettek a színek, a minták, az izgalom? Katalin stílust váltott 2. terhessége alatthttp://www.life.hu/trend/20150203-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-igy-oltozott-az-elso-es-a-masodik-terhessege-alatt.htmlHogy öltözzön egy kismama, aki történetesen még hercegnő is? Jöhetnek a színek, a szebbnél szebb árnyalatok, vagy jobb a biztonsági játéknál, a feketénél, a barnánál maradni? Katalin hercegnő stílusát vettük górcső alá Szemes Nóra személyi stylisttal, és megnéztük, miben is változott a stílusa az első és a második terhessége alatt. TrendAFPA belga királyné furcsa fejdísze elterelte a figyelmet Európa Kulturális Fővárosárólhttp://www.life.hu/trend/20150125-matild-belga-kiralyne-fejdisze-monsban-ahol-elindult-europai-kulturalis-fovarosi-rendezvenysorozata.htmlFülöp belga király és hitvese, Matild Monsba látogatott szombat este. A franciaajkú, vallóniai város idén Európa Kulturális Fővárosainak egyike. Hiába a tűzijáték és egyéb látványosságok, a királyné fejdísze mellett nem mehetünk el szó nélkül.Trend--Fogadjunk, hogy egész életedben rosszul pucoltad meg a főtt tojást - Ez a videó bebizonyítjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141011-igy-kell-jol-pucolni-a-fott-tojast-videoval.htmlBármilyen egyszerű étel is a kemény tojás, bizonyos esetekben annál nehezebb megpucolni. A tojáspucolást fejlesztette művészetté David Alvarez mesterszakács. Nincs egészen tíz másodperc az egész.Ez Zsír!ThinkstockHazatért Katalin és családja a luxusnyaralásrólhttp://www.life.hu/csalad/20150210-hazatert-katalin-hercegne-es-csaladja-a-luxusnyaralasrol.htmlÁlomszép helyen töltötte terhessége utolsó szakaszát Katalin hercegnő és családja. Most azonban ideje volt visszahelyezniük a székhelyüket Londonba.Család--Így nyűgözte le a Miss Universe zsűrijét Kelemen Henrietta szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20150123-kelemen-henrietta-a-2015-os-miss-universe-elodontojen-bikiniben-es-estelyi-ruhaban.htmlA Miss Universe elődöntője lezajlott, ám egyelőre csak izgulunk, sikerült-e a magyar szépségkirálynőnek bekerülni a legszebb 15 lány közé. Mutatjuk, miben lépett színpadra Kelemen Henrietta.TrendOrigoDrasztikus fogyókúra! Évekig tojáson élt a Rising Star énekese, Czibi Norbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150116-czibi-norbi-a-tv2-rising-star-enekese-evekig-tojason-el-ugy-fogyokurazott.htmlA Rising Star egyik legtehetségesebb énekese régebben súlyproblémákkal küzdött. Czibi Norbi most bevallotta, milyen kegyetlen diétát alkalmazott, hogy visszanyerje sportos alkatát.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.