Balaton Sound buli parti fellépő fesztivál Faithless Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal a 20. születésnapját ünneplő Faithless, a tehetséges és ambiciózus Zedd, és az elektronika meghatározó alakja Kaskade jelentette be, hogy hatalmas bulival készül a Balaton parti fesztiválra.

A népes hazai rajongótáborral rendelkező Faithless eddigi magyarországi jelenésein rendre nagy tömegek gyűltek össze, hogy életkori, nemi és műfaji kötődéseiket feloldva tombolják ki magukat az olyan halhatatlan albumok legjobb tételeire, mint a Sunday 8PM, az Outropspective, a No Roots vagy a The Dance. Maxi Jazzék lassan intézménynek számítanak az elektronikus tánczene világában, több mint tizenötmillió lemezt adtak el és idén húsz éve, hogy megalakultak. A kerek évforduló alkalmából csak olyan turnéállomásokat választottak, ahol a legnagyobb a rajongóbázisuk. A 2011-es Thank YOU and Goodbye turnét követően Maxi Jazz és állandó partnere, Sister Bliss csak alkalmanként lépett fel sound system üzemmódban: most, a nagy visszatérés alkalmával valami sokkal elementárisabbra készülnek, és a full zenekaros felállással érkeznek.

Érkezik még az Orosz származású, Németországban felnőtt fiatal, tehetséges és ambiciózus DJ-producer, aki feltartóztathatatlanul száguld előre a siker útján, ő Zedd. A több Grammy-jelöléssel büszkélkedő, amerikai DJ- és producer-fenomén, Kaskade.

Szolgálat közlemény!

Gyors ütemben fogynak a kedvezményes 39.990 Ft-os bérletek, már csak kb. 2000 db maradt, ami várhatóan egy-két héten belül gazdára is talál. Ezt követően 44.990 Ft-ért lehet - idén előszőr 5 teljes napra szóló - bérletet váltani a Balaton Soundra.

Felismerhetetlen lett Cate Blanchett arcahttp://www.life.hu/kult/20150220-cate-blanchett-viaszszobran-felismerhetetlen-az-arca.htmlHa botoxszal nem sikerül, csináld viasszal! Mintha ez lenne a receptje annak, hogy a világ egyik leggyönyörűbb színésznője felismerhetetlenné váljon.Kult--Borzalmas volt a fiatalkora Ujlaki Dénesnekhttp://www.life.hu/kult/20150220-ujlaki-denest-a-katona-jozsef-szinhaz-szineszet-14-eves-koraban-ket-ev-bortonre-iteltek.htmlA Katona József Színház színészének tinédzserkora 2 év börtönnel telt, mert az akkori rendszer gyilkossági kísérletben való részvétellel vádolta.KultOrigoA Szépművészeti Múzeum záróbulija minden idők 3. leglátogatottabb tárlata letthttp://www.life.hu/kult/20150217-bezart-a-szepmuveszeti-muzeum-es-mi-ott-voltunk-a-zaropartin.htmlA Szépművészeti Múzeum bezárta a kapuit, de utoljára még egy bohém parti keretében búcsúzhattunk a festményektől. Nem kell azonban megijedni, hiszen várhatóan 2018-ban újra látogatható lesz a Hősök terével együtt a világörökség részét képző épület.KultOrigoA farsang farkán popsit szurkáltunk, üvöltöztünk és eltemettük a telethttp://www.life.hu/kult/20150217-busojaras-mohacson-a-farsang-egyik-leghiresebb-mulatsaga-unesco-szellemi-oroksege.htmlHamvazószerdáig tart, így kedd este, február 17-én véget ér Mohácson a farsang egyik legszínesebb és leghíresebb mulatsága, a busójárás. A sokszor rémisztő maskarákat, a hatalmas bekecseket, vagyis ezt a különleges, látványos népszokást természetesen a Life.hu sem hagyhatta ki.Kult--Nem csak sötét verem - kortárs magyar írók a szerelemrőlhttp://www.life.hu/kult/20150203-szerelmes-idezetek-kortars-magyar-iroktol-valentin-napra-a-szerelemrol.htmlValentin-nap környékén megnő az igény a szerelemről szóló mondatokra, hisz sokan hívják segítségül mások szavait, ha ki akarják fejezni az érzelmeiket. Ebből az alkalomból szemezgetünk a kortárs magyar irodalom különleges, szerelemről szóló alkotásaiból. Csajok, naplókat elő!Kult--David Guetta, Slash és Fatboy Slim is jön a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/kult/20150212-david-guetta-slash-es-fatboy-slim-is-jon-telekom-volt-fesztivalra.htmlA VOLTra jellemző eklektika jegyében világsztárok újabb sora igazolt az idei soproni fesztiválra. A már korábban bejelentett nevek – a Motörhead, John Newman, a Rise Against és Parov Stelar – mellé sorakozott fel David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.