Sam Taylor-Johnson rendező E.L. James film feleség forgatás Szürke 50 szereplés cáfolat A szürke ötven árnyalata folytatás Jamie Dornan szóvivő premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte bombaként robbant a hír, hogy a Christian Grey karakterét alakító Jamie Dornan már nem szeretné tovább vinni A szürke ötven árnyalata folytatásait. A szóvivő cáfol, a feleség hozzáállása azonban magáért beszél.

Amióta az ausztrál NW magazin feldobta, azóta ezen csámcsog a fél világ. A lap információi szerint ugyanis Jamie Dornan már nem szeretne szerepelni A szürke ötven árnyalata erotikus filmadaptáció következő részeiben.

Jamie Dornan és felesége, Amelia Warner Forrás: AFP/Leon Neal

Análöklözéshez bimbózó érzelmek

A Life.hu sem tudta megállni, hogy ne nézze meg A szürke ötven árnyalata mozifilmet, amiről végül a szerkesztőség minden tagjának megvolt a véleménye - kattints ide értük! Teljes filmkritikánkat pedig itt találod.

Folytatások ide vagy oda, ami azt illeti, a híresztelések szerint a film rendezőjének, Sam Taylor-Johnsonnak is elege van a szürke minden árnyalatából: állítólag nagyon rossz a viszony közte és a könyv szerzője, E. L. James között, a forgatások sokszor az ő vitáiktól voltak hangosak. Mégis úgy gondoljuk, érdemes megfontolnia a dolgot, tekintve, hogy a film már csak a premier napján 4,6 millió angol fontot hozott a konyhára, ezzel pedig az év legsikeresebb filmjeként emlegetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.