Endrei Judit 17 év után ül vissza a mikrofon mögé

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
televízió Endrei Judit műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor János hívására tér vissza és ül be a mikrofon mögé Endrei Judit, aki 17 éve intett búcsút a média világának.  

Endrei Judit 1998-ban távozott a műsorvezetői székből. Saját bevallása szerint akkor kikoptak alóla a műsorok, újakra pedig nem kapott felkérést. ,,A helyzetem nagyon bizonytalanná vált, nem akartam méltatlan helyzetben ma­radni a tévében. Lényegében az elmúlt tizenhét évben ugyanazt csináltam, mint a televíziózásban: egészségről, kultúráról és emberekről szóltam a köny­veimben, a közönségtalálkozókon és a jószolgálati munkám során" - vallotta a 61 éves tévés a Borsnak.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Fodor János egy nőknek szóló közösségi rádióban számít Judit szakértelmére. ,,Két órát kaptam a Rádió Bézsben, ahol azzal foglalkozhatok, amit szeretek és érdekel. Bízom benne, hogy másokat is. Soha nem rádióztam, semmilyen tapasztalatom nem volt. Tanulom, élvezem. Annak, hogy nem térek vissza a nagy médiumokba, az az oka, hogy er­re az Endrei Judit­ra ott valószínűleg nincs szükség. En­nél a rádiónál viszont így szeretnek, amilyen vagyok" - tette hozzá a műsorvezető.

Endrei Judit: Remélem, lassan tényleg én következem!

A műsorvezető pár hete a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának mesélt az utóbbi évekről és arról, miért is vállalta el ezt az új kihívást. A teljes interjút ITT olvashatod.

Nézd meg az Oscar legjobb férfi főszereplőjét nőként!http://www.life.hu/kult/20150228-eddie-redmayne-oscar-dijas-szineszt-nokent-latjuk-a-the-danish-girl-filmben-lili-elbe-szerepeben.htmlMég egy hete sincs, hogy a brit Eddie Redmayne Stephen Hawking megformálásáért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, máris egy újabb alkotásáról szólnak a hírek.Kult--Döntöttek: Eszenyi Enikő marad a Vígszínház élénhttp://www.life.hu/kult/20150225-dontottek-eszenyi-eniko-marad-a-vigszinhaz-elen.htmlEszenyi Enikő vezeti tovább a Vígszínházat. KultOrigoCsalnak, hazudnak, átvernek, mégis szeretjük őket - kedvenc szélhámosfilmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20150227-a-latszat-csal-premierjen-osszeszedtuk-a-kedvenc-szelhamos-filmeinket.htmlA látszat csal - a héten mozikba kerülő új Will Smith-film, a Focus alcíme tökéletesen kifejezi azt, mire számíthatunk a szélhámosfilmektől: bennük nemcsak a pórul járt áldozatokat, de minket nézőket is rendszeresen megvezetnek, mi pedig néha szeretünk becsapva lenni. Következzenek hát a kedvenc svindlerfilmjeink!KultOrigoOscar-szobrot reggelizett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/kult/20150222-oscar-szobrot-reggelizett-reese-witherspoon-aki-a-vadon-wild-cimu-film-noi-foszerepeert-kaphatja-meg.htmlIzgatottan készül az Oscar-díj átadóra Reese Reese Witherspoon, aki a Vadon (Wild) című film női főszerepéért zsebelheti be a szobrocskát. KultOrigoIzgatóbb, mint a szürke akárhány árnyalata - BDSM a világirodalombanhttp://www.life.hu/kult/20150226-a-kortars-irodalom-izgatobb-mint-a-szurke-akarhany-arnyalata-a-vilagirodalomban.htmlHa már a minőségén annyit fanyalogtunk, és ha már a témája ennyire izgalmas, akkor hadd ajánljunk néhány olyan irodalmi művet A szürke ötven árnyalata helyett, amelyek még kevésbé szégyenlősek, ha a kemény szexről van szó - és amelyek emellett még jól is vannak megírva.KultOrigoKi nyert Oscart? Julianne Moore biztosan, és még?http://www.life.hu/kult/20150223-ki-nyert-oscar-dijat-2015-ben-a-nyertesek-nevsora.htmlJulianne Moore a Still Alice című Alzheimer-dráma főhősének megformálásáért a legjobb színésznő, Eddie Redmayne pedig A mindenség elmélete című filmben nyújtott játékáért a legjobb színész Oscar-díját vehette át a 87. Oscar-gálán.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.