Ismét egy élő műsor - Tatár Csilla a Petőfi TV új arca

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Petőfi TV műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal után újabb nagy feladat vár Csillára: ő lesz a március 15-én in­duló Petőfi TV Én vagyok itt című kulturális műsorának vezetője, ezzel pedig a tévécsatorna arca is. 

Csilla a Borsnak elmondta, nagyon örül az új kihívásnak, pláne azért, mert egy számára ismeretlen műfajt fedezhet fel. ,,Az utóbbi he­tekben rengeteg emberrel ismerkedtem meg, akik hatalmas szeretettel fogadtak. Jól érzem magam ebben a közegben, és úgy vélem, a szakmai alázatom sokat segített abban, hogy elfogadjanak az új munkatársak. Ha ezt elveszíteném, azt hiszem, hatalmas pofont kapnék az élettől"– vallotta Csilla.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

De hogy pontosan mi is lesz ez a műsor? ,,Hétfőtől vasárnapig mindennap este nyolc órától egészen fél tizenegyig jelentkezünk az A38 Hajóról, koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítunk majd, s a fiatalok életé­nek valamennyi te­rületét érintő kérdésekkel is foglalkozunk. Ez utóbbi kettőnek én is nagy ra­jongója vagyok" – tette hozzá Csilla.

Divatbemutatón szexiskedik Tatár Csilla és Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150306-tatar-csilla-es-sarka-kata-a-daalarna-divatbemutatojan-szexiskednek.htmlSarka Kata és Tatár Csilla a Daalarna divatbemutatóján tették tiszteletüket péntek este a Millenárison. Természtesen most is übercsinosan.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huLila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150228-tatar-csilla-egy-lila-sellulanyuraban-dontozott-tatar-csilla-a-dalban.htmlTatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.Trend--Tatár Csilla lábai mindig viszik a prímet - melyik volt a legdögösebb ruhája A Dal színpadán?http://www.life.hu/trend/20150227-tatar-csilla-a-dal-szinpadan-nagyon-szexi-ruhakban-mutatta-meg-magat-ez-volt-a-legszebb.htmlTatár Csilla imádja a divatot, és hétről hétre csodás ruhákban pompázott A Dal színpadán. No de melyik darab volt a legszebb?TrendOrigoVisszaéltek Tatár Csilla bizalmával - Perel a műsorvezető? http://www.life.hu/bulvar/20150204-ujsagiro-baratnoje-visszaelt-tatar-cilla-bizalmaval.htmlA nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a bulvársajtó képviselői számára Tatár Csilla. A Dal műsorvezetője nem tagadja, új kapcsolata van, párja azonban nem közszereplő, így nem kíván szerepelni a médiában. TV + Bulvár--Elment a hangja Tatár Csillának – szombaton debütál a köztévébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150121-tatar-csilla-elkapott-egy-influenzavirust-elment-a-hangja-pedig-szombaton-debutal-a-dalban.htmlTatár Csilla szombaton lesz először látható a köztévé képernyőjén A Dalban. A műsorvezető azonban néhány nappal a nagy debütálás előtt megnémult.TV + BulvárOrigoÚj munkahelyén, a köztévében szelfizett Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150112-tatar-csilla-a-tv2-tol-az-mtva-hoz-igazolt-a-dalt-vezeti-majd.htmlÚgy tűnik, jól érzi magát új munkahelyén Tatár Csilla. A műsorvezető A Dalban kapott feladatot.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.