Magyar filmet ajánl a Vogue magazin

Vogue magyar ajánló Fehér isten
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 film, amit izgatottan várunk, hogy megnézzük címmel jelent meg a Vogue oldalán egy lista, amelyben egy magyar film is helyet kapott. 

A Cannes-i filmfesztiválon sokakat megríkató Fehér Isten című filmet ajánlotta olvasóinak a Vogue. Ha még nem láttad, itt megnézheted a film előzetesét!

Mundruczó Kornél filmje 2014-ben nyerte el a Cannes-i fimfesztivál egy bizonyos nézőpont elnevezésű programjának fődíját. A rendező a film egyik főszereplőjét, a cuki kutyát is magával vitte a vörös szőnyegre.

100 éves lett Magyarország legidősebb színésznőjehttp://www.life.hu/kult/20150316-100-eves-lett-gyulanyi-eugenia-eva-az-orszag-legidosebb-szinesznoje.htmlGyulányi Eugénia Éva, az ország legidősebb színésznője március 15-én töltötte be 100. életévét. Isten éltesse!KultOrigoJön, jön, jön! Jégvarázs kisfilm a mozikbanhttp://www.life.hu/kult/20150313-a-hamupipoke-film-elott-vetitik-a-jegvarazs-kisfilmet-a-moziban.htmlMár teljesen biztos, hogy érkezik a mozikba a Jégvarázs 2. KultOrigoNe már! Csak 2017-ben jön az új Szürke 50http://www.life.hu/kult/20150312-2017-re-tervezik-a-szurke-otven-arnyalata-film-kovetkezo-reszet.htmlFizetésemelés van kilátásban a Szürke 50 két főszereplőjének, viszont sokat kell még várnunk a második részig. KultAFPStohl András és Eszenyi Enikő színpadon esik egymásnakhttp://www.life.hu/kult/20150306-stohl-andras-es-eszenyi-eniko-elso-kozos-darabjat-jatssza-a-szinpadon.htmlEszenyi Enikő és Stohl András először játszik együtt a színpadon. Molnár Ferenc A testőr című darabjában csókolják, tépik egymást. KultFotó: Rostás Bianka/Life.huÖreg férfi nem vén férfi: itt az új hollywoodi trendhttp://www.life.hu/kult/20150315-idos-ferfiak-az-uj-akciohosok-hollywoodban.htmlNyugdíjkorhatár és akciófilm: ez a két szó együtt korábban maximum viccekben fordult elő, de egy új hollywoodi divathullám révén mostanában mégis egymásra találtak a filmvásznon. Márciusban pedig ennek Liam Neeson és Sean Penn példája révén is tanúi lehetünk a hazai mozikban.KultOrigoChaplin-díjat vehet át Robert Redfordhttp://www.life.hu/kult/20150312-chaplin-dijat-vehet-at-robert-redford.htmlRobert Redford kapja idén a New York-i Lincoln Center Charlie Chaplinről elnevezett életműdíját. A rangos elismerést Barbra Streisand nyújtja át, aki az 1973-ban bemutatott Ilyenek voltunk című filmben volt Redford partnere.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.