Így ünnepelte születésnapját Clint Eastwood jóképű fia, Scott

ünnep Scott Eastwood Clint Eastwood Oliver Stone születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram oldalának tanúsága szerint Oliver Stone, amerikai filmrendező és forgatókönyvíró társaságában ünnepelt a fiatalabbik Eastwood.

Scott, aki 1986. március 21-én született Kaliforniában, idén 29 éves lett. Szülinapját pedig egy neves rendező társaságában ünnepelte:

Forrás: Instagram/scotteastwood

Korában felmerült, hogy a színészlegenda sármos fia esélyes a leghíresebb erotikus könyv filmes változatának férfi főszerepére. Vagyis Scott Eastwood eljátszhatjta volna a főszerepet A szürke ötven árnyalata-moziban, de az alkotók végül Jamie Dornan mellett döntöttek. Vajon jobb lett volna a dögös sztárcsemete Mr. Grey-nek?

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció:

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak. Íme a Life.hu korábbi cikke a témában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.