kulturális programajánló hétvége húsvét programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen.

1. Robert Davi Sings Sinatra
Április 27.
Papp László Sportaréna

Robert Davi, a filmvilág egyik legismertebb kemény fiúja. Akarod hallani, milyen kifejezően énekel a legtöbbször rosszfiú szerepekben játszó Davi? Hát persze, hogy akarod! Élvezd a Sinatra dalokat új köntösben, és persze Gájer Bálint vendégszereplését.

Forrás: AFP

2. A Szkalla lányok jubileumi előadás
Április 4.
Nemzeti Színház

A két csodálatos színésznő, Béres Ilona és Tordai Teri április 4-én ötvenedszer játssza el ezt a különleges, kifejezetten rájuk szabott Macskajáték átiratot. A Szkalla lányok elhagyja minden mellékszereplőjét ebben a változatban, csak a testvérpár szívderítő, olykor szívszorító beszélgetései maradtak meg az előadásban.

Forrás: Nemzeti Színház

3. Bringatúra a Fertő tó körül
Április 17-19.
Fertőrákos

Végre itt a tavasz, pattanj biciklire! Balogh Zsolt crosstraining edző hajóúttal egybekötött bringatúrát szervez a Fertő tó körül. Hidd el, büszke leszel magadra, hogy ennyit tekertél, és még a lábizmaidnak is jót tesz a biciklizés.

Forrás: Thinkstock

4. Boomerang Nyusziexpressz
Április 8.
Vasúttörténeti Park

A Nyusziexpressz április 5-én húsvéti díszben pompázó vonattal szállítja az utasokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol különleges húsvéti programok várják elsősorban a gyerekeket. Ha még nincs húsvéti programod a családdal, szálljatok fel a Nyusziexpresszre!

Forrás: www.vasuttortenetipark.hu

5. Mészáros Máté: Hinoki
Április 9-10.
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Tavaly októberben bemutatott Hinoki című koreográfiájának továbbgondolásával érkezik a Trafó Kortárs Művészetek Házába Mészáros Máté: az űrbéli tájat megelevenítő Hinoki 2.0 című előadást április 9-én és 10-én nézhetik meg az érdeklődők.

Forrás: Trafó Kortárs Művészetek Háza
Nem lesz többé talipig kék Jennifer Lawrence - Kiszáll az X-Men filmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20150326-jennifer-lawrence-kiszall-az-x-men-filmekbol.htmlJennifer Lawrence elárulta, szakít az X-Men franchise-zal, és a 2016-ra tervezett X-Men Apokalipszisben már nem láthatjuk majd. KultNorthfoto"A legszexibb étel biztosan nagyon kontrasztos ízekből áll" - Íme, a top 10 magyar étteremhttp://www.life.hu/kult/20150324-marciusban-10-etterem-es-10-street-food-etterem-kerult-a-dining-guide-top-10-be.htmlOlyan ember nincs, aki nem szeret enni. Ahogy a pizzamester, Gianni is mondja, az evés élvezet, az ízekért, az élményért eszünk. A Dining Guide pedig utánajárt, hol érdemes ezt tenni.KultFotó: Zsigmond László/Life.huNem vállalja tovább A szürke ötven árnyalata rendezését Sam Taylor-Johnsonhttp://www.life.hu/kult/20150326-sam-taylor-johnson-nem-vallalja-a-szurke-otven-arnyalata-film-folytatasainak-rendezeset.htmlAz erotikus filmadaptáció első részének rendezőnője maga jelentette be a hírt, miszerint nem viszi tovább A szürke ötven árnyalatát.Kult--Egy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20150325-fka-twigs-robert-pattinson-baratnoje-terhes-es-egy-salat-szul-legujabb-videoklipjeben.htmlErről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat.Kult--Első filmjét rendezi Bradley Cooperhttp://www.life.hu/kult/20150325-elso-rendezesere-keszul-bradley-cooper-szinesz.htmlElső rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.Kult--Csatornát váltott a Showder Klubhttp://www.life.hu/kult/20150324-csatornat-valtott-a-showder-klub-a-stand-uposok-az-rtl-2-n-lathatok.htmlVisszatértek a képernyőre a stand-up comedy ismert arcai hétfőn késő este. KultFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.