Így még sosem láthattuk Pogány Juditot!

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színdarab Pogány Judit színház romkocsma Szomszédok előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán rendhagyó helyszínen, romkocsmában játszik legújabb, Szomszédok című darabjában az egyik legismertebb hazai színésznő. 

A film, a színház és a rádió műfaji elemeit ötvözi az előadás, amely a magyar valóságba enged betekintést egy család közösen elfogyasztott vacsoráján keresztül.

Pogány Judit A Leenane szépe című című színdarabban Fotó: Polyak Attila - Origo

"Néha teljesen más ítéletek születnek egyes társadalmi és politikai kérdésekről egy családon belül is. Ez az ellentét sok feszültséget és problémát okoz az életünkben. A mi szakmánk is kétfelé szakadt. Már kevés a közös cél, és ez borzasztó szomorú dolog" - nyilatkozta egy interjúban a darab kapcsán Pogány Judit, aki továbbá azt is elmondta, azt szereti a színházban a legjobban, hogy képes az emberekben újra és újra felpiszkálni az igazságérzetet, helyre rázni az értékrendet.

Egyedül is boldog Pogány Judit

Lassan egy évtizede él férfi nélkül az ismert színésznő, aki azt állítja: remekül érzi magát, energikus és boldog. Arról, hogy milyen titkokat árult még el magánéletéről Pogány Judit,itt olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.