Újabb magyar filmsiker külföldön: Vilniusban tarolt az Utóélet

film Utóélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét zajos sikert aratott külföldön az elmúlt évek egyik legjobb magyar filmes alkotása, az Utóélet, melynek főszereplőjét, Kristóf Mártont választották a 20. Vilniusi Nemzetközi Filmfesztivál legjobb színészének.  

Litvánia egyik legjelentősebb kulturális eseménye a Vilnusi Filmfesztivál, melynek programjában évente több mint 200 alkotás szerepel, így hatalmas elismerésnek számít, hogy idén az öttagú nemzetközi zsűri Kristóf Mártont, az Utóélet főszereplőjét választotta a legjobbnak.

Zomborácz Virág, Utóélet Forrás: Zomborácz Virág

Zomborácz Virág filmje már korábban is számos nemzetközi sikert ért el, március közepén például a közönség szavazatai alapján megnyerte a 33. Bergamo Nemzetközi Filmfesztivál első díját és az elismeréssel a nyertesnek járó 5000 euró értékű BFM-Banca Popolare di Bergamo-díjat is megkapta.

Az Utóéletet immár több mint 21 ezren láttak országszerte.

Bergamóban nyert az Utóélet - Első helyen végzett a magyar játékfilm http://www.life.hu/kult/20150315-a-bergamo-nemzetkozi-filmfesztivalon-nyert-az-utoelet-zomboracz-virag-filmje.html A tradicionális 33. Bergamo Nemzetközi Filmfesztivál első díját nyerte el szombaton este Zomborácz Virág Utóélet című filmje. A nemzetközi játékfilmes versenyprogramban összesen hét alkotást versengett, s a közönség szavazatai alapján hirdettek nyertest. A győztes Utóélet a közönségdíjjal együtt járó, 5 ezer euró értékű BFM-Banca Popolare di Bergamo díjat is megkapta az elismeréssel. Az elismerést Pusztai Ferenc, a film producere személyesen vette át a tegnapi zárógálán. Kult Origo Az Utóélet már a bemutatón nagy siker volt http://www.life.hu/kult/20140910-a-hazai-sztarok-szine-java-megjelent-az-utoelet-diszbemutatojan.html Jelentős siker tanúi lehettek azok, akik tegnap este eljutottak Zomborácz Virág első nagyjátékfilmje, az Utóélet díszbemutatójára. Kult -- Élőben hallhatod a Szürke50 szexi filmzenéjét a Szigeten http://www.life.hu/kult/20150402-ellie-goulding-enekesno-fellep-a-sziget-fesztivalon.html Napjaink egyik legnagyobb popcsillaga, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, Ellie Goulding érkezik augusztusban a Szigetre! Kult -- Első filmjét rendezi Bradley Cooper http://www.life.hu/kult/20150325-elso-rendezesere-keszul-bradley-cooper-szinesz.html Első rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről. Kult -- Minden idők öt legszerethetőbb prostituáltja a filmvásznon http://www.life.hu/kult/20150323-minden-idok-ot-legszerethetobb-prostitualtja-a-filmvasznon-micsoda-no-irma-te-edes-dugipenz.html Immár 25 éve, hogy március 23-án bemutatták a Micsoda nő!-t a mozikban. Ezen a jeles napon pedig mi mással tiszteleghetnénk a világ egyik leghíresebb szegény lány-gazdag férfi románca előtt, ha nem a filmtörténet leghíresebb és leginkább szeretetreméltóbb prostituáltjaival? Mutatjuk őket. Kult -- Magyar filmet ajánl a Vogue magazin http://www.life.hu/kult/20150316-a-feher-isten-cimu-magyar-filmet-ajanlotta-a-legjobb-filmek-kozott-a-vogue-magazin.html 15 film, amit izgatottan várunk, hogy megnézzük címmel jelent meg a Vogue oldalán egy lista, amelyben egy magyar film is helyet kapott. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.