Szegedre jön a szexi sportolónő, Katarina Witt

Forrás: AFP -
Ronin Katarina Witt divattervező olimpiai bajnok Robert De Niro Verdi műkorcsolya előadás Szegedi Szabadtéri Játékok Gérard Depardieu Szeged Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gérard Depardieu tavalyi vendégszereplése után ismét igazi világsztár érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok megnyitójára: a szexi Katarina Witt olimpiai, világ- és Európa-bajnok műkorcsolyázónő különleges műsorral lepi majd meg a közönséget.

A sportolónő egyébként filmekben is szerepelt már, például Robert De Niro mellett a Ronin című moziban. Szegeden Az álarcosbál című Verdi opera bálkirálynőjét fogja játszani. Az előadás csúcspontja a báli jelenet lesz, amikor hatalmas jégpályává alakul a színpad, és látványos jégtáncrevüt láthat a közönség. A népszerű műkorcsolyázó ebben a részben jelenik majd meg. Katarina Witt jelmezét a híres divattervező, Náray Tamás tervezi.

Forrás: AFP

Taylor Swift lett a popzene legbefolyásosabb emberehttp://www.life.hu/kult/20150403-taylor-swift-lett-a-4music-listaja-szerint-a-popzene-legbefolyasosabb-embere.htmlA 25 éves énekesnő olyan nagy neveket hagyott maga mögött a 4Music által összeállított listán, mint Beyoncé, Rihanna vagy John Legend.Kult--Folytathatják Micimackó kalandjait?http://www.life.hu/kult/20150403-a-a-milne-micimackoja-jovore-folytatodhat.htmlMindenki gyerekkori kedvence, a bukdácsoló Micimackó jövőre újra visszatérhet a Százholdas Pagonyba, 2016-ra tervezik ugyanis a történet folytatását. Kult--Élőben hallhatod a Szürke50 szexi filmzenéjét a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150402-ellie-goulding-enekesno-fellep-a-sziget-fesztivalon.htmlNapjaink egyik legnagyobb popcsillaga, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, Ellie Goulding érkezik augusztusban a Szigetre!Kult--Így énekel egy igazi rosszfiú - Hallgasd meg mindenképp!http://www.life.hu/kult/20150401-kulturalis-programajanlo-aprilis-2-5.htmlOlyan programokat hoz a nyuszi a hétvégére, amelyekre érdemes ellátogatni. Ha már unod a tojásfestést, és a kölnit, inkább válaszd a jobbnál jobb koncerteket, sportprogramokat, és mozogd le az ünnepi sonkával elfogyasztott kalóriákat, vagy vidd el egy körre a gyerekeket a nyusziexpresszen.KultOrigoÍgy még sosem láthattuk Pogány Juditot!http://www.life.hu/kult/20150401-pogany-judit-romkocsmaban-jatszik.htmlIgazán rendhagyó helyszínen, romkocsmában játszik legújabb, Szomszédok című darabjában az egyik legismertebb hazai színésznő. Kult--Szex, vér és intrika – Velük folytatódik tovább a Trónok harcahttp://www.life.hu/kult/20150331-uj-szereplok-tunnek-fel-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-otodik-evadjaban.htmlMár csak néhányat kell aludni, és végre tovább folytatódnak a népszerű sorozatból már ismerős cselszövések. Most megmutatjuk azokat az új szereplőket, akiket minden rajongónak ismernie kell az április 12-i premier előtt.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.