Elhunyt James Best amerikai színész

Forrás: CBS -
halál színész Amerika James Best
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének  89. életévében rövid betegség után elhunyt James Best amerikai  színész, aki leginkább a Hazárd megye lordjai című tévésorozat  kétbalkezes Rosco seriffjeként lett ismert.

James Best, aki hat évtizedes színészi karrierje alatt televíziós sorozatok és filmek százaiban játszott, az Észak-Karolinában fekvő Hickoryban halt meg tüdőgyulladásban hétfő éjszaka - közölte Steve Latshaw, a színész barátja és munkatársa. Best a második világháború alatt a katonai rendészet kötelékében szolgált, ezt követően kezdte el építeni karakterszínészi karrierjét, az 1950-es és 1960-as években olyan sztárok mellett dolgozott, mint James Stewart, Paul Newman és Humphrey Bogart.

Forrás: CBS

Később képzést indított színészek számára Los Angelesben, ahol a diákjai között Quentin Tarantino, Burt Reynolds és Clint Eastwood is megfordult, emellett egyetemeken is tanított színjátszást Mississippi és Florida államokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.