kulturális programajánló hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a verseké a főszerep, hiszen április 11. a költészet napja. Persze, ha inkább csoportosan futnál,  vagy egy hatalmas mozimaratont tervezel, nem gond, arra is van egy tippünk.  

1. Lifetilt futás a Margitszigeten
Április 12.
Margitsziget

Ha szeretnél végre elkezdeni futni, de eddig nem tudtad rávenni magad, itt a lehetőség. Sok más sportolni vágyóval és aktívan sportolóval együtt futhatsz egy jó szigetkört, de akkor se aggódj, ha úgy érzed, nem tudnád teljesíteni a távot, ugyanis választhatod a 2 kilométert is. Profi csapat segíti majd a programot.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

2. 22. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál
Április 10-18.
Öt budapesti helyszínen

Április 10-től nyolc napon keresztül öt helyszínen várja a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál a moziimádókat. Az Urániában, az Örökmozgóban, a Toldiban, a Puskinban és az A38 hajón 52 alkotás lesz megtekinthető, köztük olyan nagysikerű alkotások, mint a Still Alice. Nyolc film versenyzik majd a Hullámtörők díjért.
Ne hagyd ki, ha egy jó moziélményre vágysz!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

3. Tweed kerekezés
Április 11.
Táskarádió Eszpresszó

Európa egyik legnagyobb kosztümös biciklis felvonulása már 9. alkalommal érkezik Budapestre. 11 órakor indul a belvárosi Táskarádió Eszpresszó elöl a közös kerekezés. Budapest legszebb utcáin suhannak végig a vintage és veterán kerékpárok és a tweedruhás biciklisek.

4. Versünnep
Április 11.
Nemzeti Színház

Április 11-én, a költészet napján mi mást is tehetne, aki szereti a verseket, mint hogy ellátogat egy versünnepre. Az idei Versünnep Fesztivál tematikája József Attila, Márai Sándor és a kortárs költészet. Színészek, előadóművészek prózamondó versenyét hallgathatod a Nemzeti Színházban, Cserhalmi György pedig a zsűri elnökeként díjazza őket.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

5. Berlin Festival warm up
Április 9.
A38

Az A38 egy napra Berlinné változik. Az igazi buliőrültek az A38-on melegíthetnek be Berlin Kreuzberg kerületének hatalmas fesztiváljára, ahol a legütősebb zenék, DJ-k és a legpörgősebb emberek buliznak együtt. Készülj erre a budapesti bulihajón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.