Kockahasak és jónők a Duna TV-n?

Forrás: MTVA -
szex sorozat fiatalok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, friss, fiatal sorozatnak ígérkezik a Duna TV új, a csatorna profiljába egyelőre nehezen elhelyezhető sorozat, az Egynyári kaland, mely Április 26-án debütál. 

Ifjúsági sorozatként debütál április 26-án a Duna TV-n Dyga Zsombor Egynyári kaland című alkotása, melyben főszerepet kapott Vecsei Miklós, Rubóczki Márkó, Héricz Patrik, Döbrösi Laura, Schmidt Sára és Dobos Evelin.

A Balatonhoz szinte minden magyarnak legalább egy jó emléke fűződik, a legtöbb fiatal pedig az érettségi utáni nyarat is imádta.

Forrás: MTVA

Az épp leérettségizett fiúk és lányok nyári élményeit dolgozta fel Kovács M. András forgatókönyve, a történet az érettségi megszerzése és a nyári szezon vége közti időszakot öleli fel. Az Egynyári kaland végig a Balatonnál, Balatonfüreden játszódik, és a fiatalság, önfeledtség, buli hangulatát eleveníti fel, de komoly hangsúlyt fektet a barátság, az összetartozás, a szerelem,a szex és az útkeresés témakörére is, vagyis mindarra, ami ezt a korosztályt leginkább érinti - írja az Origo, ahol bővebb információkat is olvashatsz a sorozatról, ami olyannak ígérkezik, mint a Dawson és a haverok hazai változata.

Április 26-án kezdődik a kaland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.