Döbbenetes! Hét év telt el Antal Imre, az ország humoristájának halála óta

halál Szeszélyes évszakok humorista Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy repül az idő! Pontosan ma van hét éve annak, hogy a különleges tehetséggel megáldott Antal Imre távozott az élők sorából. Azóta is minden nap hiányzik a rajongóinak!

Hét évvel ezelőtt éppen ezen a napon, 72 évesen távozott az árnyékvilágból az ország egyik legismertebb nevettetője, Antal Imre. Annak ellenére, hogy országos ismertséget a televíziós pálya hozott neki, eredetileg zongoraművész volt. Az Országos Filharmónia szólistájaként a világ szinte minden táján fellépett, és még Erkel Ferenc-díjjal is kitüntették.

Forrás: MTI/Beliczay László

A kivételes tehetségű Antal Imre első nagy tévés sikerét a Halló fiúk, halló lányok! című produkció műsorvezetőjeként aratta. Számos sikeres műsornak volt az arca, és több évtizeden keresztül vezette a Szeszélyes évszakok című emblematikus műsort. Filmszerepei közül a Bors című sorozatban nyújtott alakítását tartják a legjelentősebbnek.

Széthordták az örökségét

Szinte semmi nem maradt Antal Imre örökségéből, miután utolsó lakhelyét elárverezték, a róla elnevezett óvodát pedig bezárták. Erről bővebben ITT olvashattok.
Ismét gyászol a filmszakma: elhunyt Sipos András filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20150414-sipos-andras-balazs-bela-dijas-filmrendezo-elhunyt.html79 éves korában távozott az élők sorából az ismert Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró.KultOrigoElhunyt a csodálatos hangú énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150415-percy-sledge-enekes-elhunyt-rakban.htmlHetvenhárom évesen, hosszú betegség után elhunyt Percy Sledge.Dr. Life--Elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150409-elhunyt-pap-vera-a-vigszinhaz-vezeto-szinesznoje.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegsége után 59 évesen hunyt el.News--Elmaradt Keresztes Ildikó exférjének húsvéti eljegyzése - Mi történhetett?http://www.life.hu/intim/20150415-kicska-laszlonak-az-edda-basszusgitarosanak-eljegyzese-elmaradt.htmlAz Edda együttes basszusgitárosa húsvétkor szerette volna eljegyezni fiatal kedvesésvel, ám a munka közbeszólt.IntimOrigoFulladozott, így drasztikus műtétre szánta el magát Kustánczi Liahttp://www.life.hu/drlife/20150415-kustanczi-lia-playmate-dj-fulladas-miatt-dontott-a-drasztikus-mutet-mellett-es-megmutette.htmlVéget ért a szexi lemezlovas éjszakai szenvedése, ehhez azonban egy brutális beavatkozáson kellett átesnie.Dr. Life--Tom Hanks beleszeretett a Néprajzi Múzeumbahttp://www.life.hu/kult/20150414-tom-hanks-szinesz-budapesten-forgat-tetszik-neki-a-neprajzi-muzeum.htmlTom Hanks főszereplésével készül Dan Brown legújabb kötetének filmes változata: az Infernót Magyarországon forgatják, és a hírek szerint egy-egy budapesti helyszín teljesen magával ragadta a színészt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.