Újabb színházi tehetség búcsúzik!

Forrás: Harlekin Bábszínház -
bábrendező Demeter Zsuzsanna bábszínház Harlekin Bábszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert bábrendező és az egri Harlekin Bábszínház alapítója, Demeter Zsuzsanna 72 évesen távozott az árnyékvilágból.

Húsz évig volt vezetője az amatőr Harlekin Bábegyüttesnek, a mai bábszínház jogelődjének, majd 1985-től, megalakulásától kezdve művészeti vezetője volt az egri társulatnak, ahol rendezett is.

Forrás: Harlekin Bábszínház

Több évtizeden át volt az UNIMA (Nemzetközi Bábművész Szövetség) Magyar Központjának titkára. Munkáját több miniszteri és egyéb kitüntetéssel ismerték el, de legértékesebb számára Heves megye és Eger elismerése: a "Heves megyéért" és a Pro Agria Culturae díjak.

Demeter Zsuzsanna egy korábbi interjúban így fogalmazott: „Érdekes világ, és aki egyszer belekóstol, nem szabadul tőle."

Döbbenetes! Hét év telt el Antal Imre, az ország humoristájának halála ótahttp://www.life.hu/kult/20150415-antal-imre-humorista-a-szeszelyes-evszakok-sztarja.htmlHihetetlen, hogy repül az idő! Pontosan ma van hét éve annak, hogy a különleges tehetséggel megáldott Antal Imre távozott az élők sorából. Azóta is minden nap hiányzik rajongóinak!KultMTI/Beliczay LászlóIsmét gyászol a filmszakma: elhunyt Sipos András filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20150414-sipos-andras-balazs-bela-dijas-filmrendezo-elhunyt.html79 éves korában távozott az élők sorából az ismert Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró.KultOrigoGyászol a sportvilág! Elhunyt a válogatott pólókapus, Ambrus Tamáshttp://www.life.hu/news/20150416-ambrus-tamas-polokapus-elhunyt.html50 éves korában elhunyt Ambrus Tamás, 61-szeres válogatott vízilabdás. News--Elhunyt Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150409-elhunyt-pap-vera-a-vigszinhaz-vezeto-szinesznoje.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegsége után 59 évesen hunyt el.News--Gyászol Kiss Tibi, a Quimby énekesehttp://www.life.hu/csalad/20150416-gyaszol-kiss-tibi-a-quimby-enekese.htmlCsupán páran tudták, hogy édesanyja emléke előtt tiszteleg Kiss Tibi, amikor egyik koncertje előtt éjfekete inget húzott. A zenész édesanyja márciusban hunyt el.CsaládOrigoÍgy leshetsz be idegenek házaiba büntetlenülhttp://www.life.hu/kult/20150415-kulturalis-programajanlo-aprilis-16-19.htmlGondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongorakoncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.