Újabb magyar kisfilm száguld a Facebookon - Radnótinak üzenhetnek az emberek

kisfilm Facebook Radnóti Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legismertebbRadnóti-vers, a Nem tudhatom alapján készült Szirmai Márton alkotása (a Radnóti hétszer című film egyik etűdje), a filmben civilek, művészek és civil szervezetek aktivistái üzennek a költőnek. Mutatjuk: 

Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásábanhttp://www.life.hu/kult/20150418-ryan-gosling-szerepet-vallal-a-szarnyas-fejvadasz-cimu-kultfilm-folytatasaban.htmlA Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel - írja az MTI.Kult--Május végén adják át a Fonogram-díjakathttp://www.life.hu/kult/20150418-majus-vegen-adjak-at-a-fonogram-dijakat.htmlMegkezdődött az idei Fonogram - Magyar Zenei Díj jelölési szakasza; az elismeréseket május 26-án adják át Budapesten.KultOrigoÁprilis 18. - A cirkuszok világnapja - Most érdemes kimenni a Városligetbehttp://www.life.hu/kult/20150418-aprilis-18-a-cirkuszok-vilagnapja.htmlArtisták, mazsorettek és szambatáncosok vonulnak fel az idei városligeti cirkuszparádén, amelyet szombaton, a cirkuszok világnapján rendeznek meg a fővárosban.KultFotó: Polyák Attila - OrigoElső díjat nyert Amszterdamban a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150418-ujj-meszaros-karoly-elso-mozifilmje-a-liza-a-rokatunder-nyerte-a-legjobb-europai-fantasztikus.htmlUjj Mészáros Károly első mozifilmje, a Liza, a rókatündér nyerte a legjobb európai fantasztikus film Ezüst Mélies-díját péntek este a 31. Imagine Filmfesztiválon Amszterdamban - közölte szombaton a Magyar Filmunió az MTI-vel.KultOrigoEddie Murphy kapja idén a humoristákat elismerő Mark Twain-díjathttp://www.life.hu/kult/20150412-eddie-murphy-kapja-iden-a-humoristakat-elismero-mark-twain-dijat.htmlA Beverly Hills-i zsaru és a Szerepcsere című filmek sztárja a 18. amerikai humorista, aki átveheti az elismerést - olvasható a John F. Kennedyről elnevezett kulturális központ honlapján.Kult--Bács Ferenc és Hűvösvölgyi Ildikó is a Kossuth-díjasok közötthttp://www.life.hu/kult/20150315-bacs-ferenc-es-huvosvolgyi-ildiko-oszvald-marika-is-a-kossuth-dijasok-kozott.htmlAz ünnepségen a Magyar Érdemrend különböző fokozatait harmincketten vehették át, tizenhárom művész kapott Kossuth-díjat, hatan megosztott Kossuth-díjban részesültek. Széchenyi-díjat tizennégyen, megosztott Széchenyi-díjat pedig hárman vehettek át. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.