Szívmelengető történet és gyönyörű képek – Megjelent A kis herceg legújabb előzetese

animációs film mesefilm A kis herceg bemutatás történet Antoine de Saint-Exupéry előzetes kibővítés Cannes-i filmfesztivál filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy ok, ami miatt csak még jobban várjuk: megjelent A kis herceg animációs filmadaptációjának új, kibővített előzetese.

Világszerte 145 millió példányban kelt el annak idején Antoine de Saint-Exupéry regénye, A kis herceg, amelyet 265 nyelvre fordítottak el.

Nem véletlen tehát, hogy egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a nagy klasszikusból készült első animációs filmadaptációt, amely egy teljesen új, nagyon szívmelengető köntösbe helyezi a történetet. Íme:


A kis herceg mesefilmet, amelynek francia előzetesét ITT, a magyart pedig ITT nézheted meg, először a cannes-i filmfesztiválon fogják bemutatni július végén, Franciaországban. Magyarországon a hvg.hu szerint augusztusban kerül a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.