Klippremier! Ilyen lett az X-Faktor győztesének első klipje

X-Faktor videoklip Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai X-Faktorok történetének legfiatalabb győztese, Tóth Andi leforgatta első videoklipjét. 

Az énekesnő a Legyek Én című dalhoz készített nagyon színes klipet. A dalt az X-Faktor döntőjében hallhattuk tőle először, most pedig bárki megnézheti és hallgathatja a videómegosztókon.

"Furcsa volt, hogy zöld háttér előtt forgattuk a klipet, így sok jelenetben csak a fantáziámra tudtam hagyatkozni. Reggel kilenctől késő éjjelig dolgoztunk, így a végén már nagyon örültem, hogy levehettem a magassarkút, nem vagyok ehhez hozzászokva" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Ezen a hétvégén úgy tekerhetsz, mint egy hollandhttp://www.life.hu/kult/20150422-kulturalis-programajanlo-aprilis-23-26.htmlVégre eljött a szabadtéri programok ideje! Ha még nem tudod, mihez kezdj a nagy napsütésben, a Life.hu tippjeivel biztosan sikerül eldöntened. Mit szólnál például egy szuper biciklis felvonuláshoz? Nyugi, ha mégis esne az eső, arra az esetre is van néhány ötletünk.KultÍgy még biztosan nem hallottad kedvenc Disney-slágeredet!http://www.life.hu/kult/20150424-nepszeru-disney-slagereket-ad-elo-a-kilencvenes-evek-stilusaban-shoshana-bean-es-todrick-hall.htmlNépszerű Disney-dalokat ültetett át a kilencvenes évek jellegzetes hangzásvilágába Shoshana Bean és Todrick Hall. Te felismered őket?Kult--Budapest – Kultúra – OFFhttp://www.life.hu/kult/20150423-aprilis-24en-kezdodik-az-off-biennale-budapest.htmlÁprilis 24-én, azaz pénteken veszi kezdetét a 150 hazai és külföldi kortárs művészt felvonultató, független kortárs művészeti eseménysorozat, az OFF-Biennále Budapest.Kult--Kanadába készül Rúzsa Magdi http://www.life.hu/kult/20150422-ruzsa-magdi-kanadaba-utazik-turnezni.htmlA Dal zsűritagja nagy utazás előtt áll: Kanadába készül. A májusi kiruccanásnak pedig nem is akármilyen indokkal vág neki!Kult--Csányi Sándor újra Schell Juditot ostromoljahttp://www.life.hu/kult/20150423-csanyi-sandor-es-schell-judit-ujra-kozosen-lepnek-szinpadra-a-thalia-szinhazban-a-ketten-egyedul.htmlA Csak szex és más semmi című sikerfilm és számos közös színházi munka után újra együtt látható a nézők két kedvence, Csányi Sándor és Schell Judit. A Ketten egyedül című darabot Goda Krisztina rendezésében május 9-én mutatják be a Tháliában.KultOrigoElfordultak Antal Imrétől élete utolsó éveiben - Nagybetegen már nem voltak kíváncsiak ráhttp://www.life.hu/kult/20150421-elfordultak-antal-imretol-elete-utolso-eveiben-het-eve-halt-meg.htmlKivételes tehetség volt, valóságos polihisztor, Antal Imrétől élete utolsó éveiben mégis sokan elfordultak. A Fókuszban azok szólalnak meg, akik mindvégig mellette voltak. Az RTL Klub emléket állított a hét éve elhunyt nagy nevettetőnek. KultMTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.