Beteg gyerekeket támogat a jótékonysági aukció

Forrás: Facebook/Bátor Tábor -
alkotás Kiscelli Múzeum aukció jótékonysági rendezvény Magyarország Budapest képzőművészet beteg gyermek árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteg gyerekek javára tart jótékonysági kortárs művészeti aukciót a Bátor Tábor Alapítvány hétfőn a budapesti Kiscelli Múzeumban.

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Bátor Tábor immár hagyományteremtő jótékonysági árverését, amelynek bevételét daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással vagy hemofíliával kezelt gyermekek élményterápiás táborozására fordítják – írja az MTI.

Forrás: Facebook/Bátor Tábor

Az aukción, amely mára Magyarország egyik legjelentősebb kortárs művészeti árverésévé nőtte ki magát, kortárs és külföldi művészek 85 alkotására licitálhatnak az adakozók. A tavalyi kezdeményezést folytatva az aukción idén is bemutatkozási lehetőséget teremtenek fiatal, tehetséges művészek számára - olvasható az alapítvány honlapján. Hagyományteremtő céllal 2005-ben rendezte első kortárs képzőművészeti aukcióját az alapítvány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.