Puzsér ittasan vezetett – komoly büntetést kapott

büntetés Puzsér Róbert ittas járművezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évre bevonták a jogosítványát és komoly pénzbüntetést is fizetnie kellett Puzsér Róbertnek amiatt, mert néhány éve ittasan vezetett.

A Hajdú Péter elleni bírósági pere kapcsán látott napvilágot Puzsér Róbert régebbi kihágása: 2012. október 12-én ugyanis a Pesti Központi Kerületi Bíróság ittas vezetés miatt jogerősen elítélte – írja a Blikk.

Forrás: Viasat3

A tévésnek akkor komoly pénzbüntetést kellett fizetnie és jogosítványát is bevonták egy évre. Puzsér erről úgy nyilatkozott a lapnak, hogy valahol a belvárosban, az Ó utca környékén történt a dolog. „Összevesztem a barátnőmmel, és ittam néhány fröccsöt. Nem mérlegeltem, kocsiba vágtam magam, és elindultam. A rendőrök azonnal levillogtak" – vallotta be a tévés, aki azóta visszakapta jogosítványát. A Blikknek ezzel kapcsolatban még azt is elmondta, hogy tanult a dologból, és sem a történtek előtt, sem azután soha nem ült ittasan a volán mögé.

"Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"

Puzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. A részleteket ITT találod.

Puzsér belekötött Benkőbe - Benkő most visszavág http://www.life.hu/bulvar/20150416-puzser-robert-belekotott-benko-danielbe-video.html Egy régi videó látott napvilágot, amelyen Puzsér Róbert interjúzik a pucérkodásáról ismert lantművésszel. TV + Bulvár -- Sajátos módon védte meg Puzsér Róbert Berkit http://www.life.hu/bulvar/20150411-sajatos-modon-vedte-meg-puzser-robert-berki-krisztiant.html Puzsér Róbert ismét nem hazudtolta meg magát. A kritikus, miközben Deutsch Tamással szemben Berki Krisztián védelmére kelt, megragadta az alkalmat, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjét is leprolizza. TV + Bulvár Origo Havas Henrik: „Nincs szükségem senkire” http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20150429-szily-nora-interjuja-havas-henrikkel.html Amikor megérkeztem az irodájába, épp a titkárnőjének diktálta heti jegyzetét egy bulvármagazin számára. Lazán ücsörgött a foteljében, kicsit elgondolkodott, aztán könnyedén sorjáztak belőle a csipkelődő mondatok. Mintha nagyon gondolkodnia se kéne rajtuk. Legutóbb 2013 februárjában beszélgettünk, nem sokkal a műtétje után. Azt tudom, látom, hogy azóta sem vett vissza a tempóból… Szily Nóra Fotó: Zsigmond László/Life.hu Kirabolták Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát http://www.life.hu/otthon/20150430-kiraboltak-rekasi-karolyt-es-pikali-gerdat.html Éjjel tolvaj járt Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonában. Rékasi a Facebookon üzent a tolvajnak. Otthon -- Mi zajlik az Éden-takaró alatt? Bence és Tina akcióba lépett http://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-kamuszexeltek.html Adri és Peti elbűvölve nézte, ahogy Bence és Tina a takaró alatt ügyködtek. Aztán kiderült, nem minden az, aminek látszik. TV + Bulvár Origo Aurelio szexi felsőtestet villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20150430-aurelio-az-rtl-klub-valovilag6-gyoztese-edzesbe-es-dietaba-kezdett-es-szexi-felsotestet-villantott.html A ValóVilág 6 győztese úgy döntött: elég a punnyadásból és az egészségtelen életmódból! Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.