Különleges kiállítás nyílik a Tesla Budapestben

Forrás: Werk Akadémia / Hollós Ádám -
Tesla werk akadémia kiállítás képzőművészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kortárs képzőművészek alkotásait lehet majd megcsodálni a nemrég felújított Tesla Budapest első kiállításán. 

Hazánk kiemelkedően tehetséges fiatal képzőművészei, így Czene Márta, Felsmann István, Herman Levente, Hollós Ádám, Misetics Mátyás, Szabó Eszter, Navratil Judit és Tóth Szilvi mutatkoznak be a Dis//Connected című kiállításon. Ritka kísérletként 5 napon át tartott tárlatvezetésekkel és beszélgetésekkel színesítik majd az eseményt, ezzel is közelebb hozva az érdeklődőkhöz a képzőművészet élményét.

Forrás: Werk Akadémia / Hollós Ádám

A tárlat további érdekessége, hogy a Werk Akadémia Képzőművészeti menedzser hallgatói szervezik, valamint, hogy ez lesz az első képzőművészeti kiállítás a nemrég felújított Tesla Budapestben.

Kiállításmegnyitó: május 13-án, 18.30 órakor.

Závada Péter: „Magyarországon gyerekcipőben jár a tolerancia"http://www.life.hu/kult/20150506-zavada-peter-dalszovegeivel-allitjak-szinpadra-a-hair-cimu-musicalt-a-belvarosi-szinhazban.htmlAmi a toleranciát, a másság elfogadását illeti, Závada Péter költő, slammer szerint sok mindent kell még tanulnunk. Ezért is aktuális még mindig a Hair című musical, melynek újragondolt változatát a Závada Péter által írt új dalszövegekkel állítják színpadra. KultOrigoPuzsér ittasan vezetett – komoly büntetést kapotthttp://www.life.hu/kult/20150430-puzser-robert-televizios-szemelyiseget-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-elvettek-a-jogositvanyat.htmlEgy évre bevonták a jogosítványát és komoly pénzbüntetést is fizetnie kellett Puzsér Róbertnek amiatt, mert néhány éve ittasan vezetett.KultOrigoBocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-nem-bocsatottak-meg-bochkor-gabornak-a-kommentelok.htmlNem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. TV + Bulvár--Ultron kora: Avagy ki a legjobb pasi a Bosszúállókból?http://www.life.hu/intim/20150506-avengers-bosszuallok-robert-downey-jr-chris-hemsworth-chris-evans-samuel-l-jackson.htmlKellett egy kis idő, mire a nők (de hogy ne általánosítunk, a barátaim, a kollégamőim és én) megértették, hogyan épül fel az egész bosszúállás téma. Hogy ki az az Amerika kapitány, mi köze van Thorhoz, hogy kerül össze Hulk és Vasember, és ha már megnéztünk ezekből külön-külön első, második, és harmadik részeket, akkor mégis hogyan lehetséges, hogy mindannyian egy filmben is szerepelnek. És akkor még ott van a logikai kapcsolat is, ami összefűzi az epizódokat. Pfff...IntimOrigoElkészült Győzike kápolnája, a Szeplőtelen Fogantatáshttp://www.life.hu/bulvar/20150507-gyozike-kapolnat-epitett-a-kertjeben.htmlElkészült Győzike kertjében a Szeplőtelen Fogantatás kápolna, amely már tavaly nyár óta épült. TV + Bulvár--Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.