Törköly, mézes, ágyas? - Megtudhatod, milyen a jó pálinka

Forrás: MTI/Marjai János -
hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a pálinkaimádóknak, de a salátafanatikusoknak, zenekedvelőknek és a sportosaknak is szuper programokat tartogat a hétvége. Ahogy szoktuk, eláruljuk, hol lesznek a legizgalmasabb programok!

1. X. Budapesti Pálinkafesztivál
Május 7–10.
Városháza Park

Fűszeres almatorta pálinkakrémmel, pálinkás csokiszelet és libamájpástétommal töltött pite karamellizált almakarikákkal – többek mellett ezekkel lehet megágyazni a különböző gyümölcspárlatoknak az idei Budapesti Pálinkafesztiválon. Több száz fajta remek pálinka csábítja a fesztiválra érkezőket, és itt kóstolhatják először a vendégek az év almapálinkáját.
Javasoljuk, hogy ne kocsival érkezz a Városháza Parkba!

Forrás: MTI/Marjai János

2. S. Nagy István-emlékkoncert
Május 8.
Syma Rendezvénycsarnok

A januárban elhunyt S. Nagy István felesége, Csongrádi Kata és barátai emlékeznek meg a híres szövegíróról. Kortársai és fiatal énekesek is életre keltik S. Nagy István időtálló dalait, az emlékesten többek között fellép Aradszky László, Csepregi Éva – Végvári Ádám, Gáspár Laci, Kökény Attila, Pál Dénes, Varga Viktor, Wolf Kati és még sokan mások.
Ha szereted S. Nagy István dalait, a Symában a helyed május 8-án.

Forrás: Facebook/ Csongrádi Kata

3. Ezer anya énekel
Május 10.
Millenáris

A Millenárison, május 10-én a Ringató program keretein belül ezer édesanya énekel együtt. Az országszerte ismert zenei nevelési program, a Ringató mára egy valódi szakmai-baráti közösséggé nőtte ki magát, és immár ötödik alkalommal rendezi meg az anyák napjához kötődően az „Ezer anya énekel" rendezvényt. A közös ének, játék mellett Palya Bea-koncert, sok különleges program várja a kicsiket és nagyokat.

Forrás: www.ringato.hu

4. Készülj sportosan a nyárra!
Május 14-17.
Balatonkenese

TRX, crosstraining, biciklitúra, jóga, egészséges ételek. Mi kell még a nyárindításhoz? Legyél egyre fittebb, és készülj egy sporthétvégével Balatonkenesén a bikiniszezonra.
A brutál izomláz garantált!

Forrás: Thinkstock

5. Buli a salátával
Május 10.
Akvárium Klub

Vidd el a kislányodat, kisfiadat vagy kistesódat az első salibulira az Akvárium Klubba. Számtalan játékos program alatt ismerkedjenek meg a gyerekek a zöldségek izgalmas világával. A családi napot 10:30-tól egy közös zenés kangoo torna indítja, ezután a Kiskalász zenekar koncertje mellett, bábos előadás, zöldséges forgatag várja az érdeklődőket.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.