kulturális programajánló fesztivál hétvége koncert Programajanló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a táncé a főszerep: rophatod német retró-technóbulin, Király Viktor fantasztikusnak ígérkező koncertjén, de választhatsz magadnak táncot a Nagy Táncválasztón. Aztán pedig leöblítheted az élményt egy korsó belga sörrel, esetleg múzeumlátogatással. 

1. A Nagy Táncválasztó
Május 16.
Lurdy Ház

Mindenkinek van egy tánca! – jelmondattal másodjára robban be a különleges rendezvény, a Lurdy Házba. A Nagy Táncválasztón híres táncművészek lepik el a bevásárlóközpontot május 16-án, az érdeklődők ingyenesen ismerkedhetnek meg szinte az összes táncstílussal, amit Magyarországon tanítanak, a hip-hop-tól a salsán át a néptáncig!
Világbajnok táncosok dobják fel az amúgy is forró hangulatot. Ha kedvet kaptál -márpedig miért ne kaptál volna- táncolj be a Lurdyba május 16-án!

Forrás: Thinkstock

2. Múzeumok Majálisa
Május 16-17.
Múzeumkert és Nemzeti Múzeum

2015. május 16–17-én a Múzeumkertben és a Nemzeti Múzeumban 20. alkalommal rendezik meg az egyedülálló rendezvényt, a Múzeumok Majálisát, ahol több mint 110 múzeum mutatkozik be. Egész nap programokkal, előadásokkal, koncertekkel várják a látogatókat. A kétnapos fesztiválon a 20/20 kreatív értelmezésével és minőségi szórakozást jelentő programkínálatával értelmezik újra az ország múzeumai a modern 20. század témakörét.Fellép Rutkai Bori, a Group'N'Swing, DjPanda és még sokan mások is.

Forrás: www.muzeumokmajalisa.hu

3. Belga Sörfesztivál
Május 15-17.
Bálna Budapest

Igyál úgy, mint egy belga! Legalábbis olyan söröket. Rengeteg különlegesebbnél különlegesebb sört kóstolhatsz meg a Bálna Budapestben. Újdonságok és klasszikusok egyaránt folynak majd a sörcsapból, neked már csak az a dolgod, hogy válogass!

Forrás: Facebook/ Belga Sörfesztivál

4. Scooter koncert
Május 16.
Budapest Park

Hidrogénszőke énekes, német akcentus, jól ismert dallamok. A Scooter zenekarral május 16-án a Budapest Parkban élheted át újra a német techno élményt. Ha akarod, az asztalon is táncolhatsz, mint a Maria című klipben a banda énekese. Jigga jigga!

Forrás: scootertechno.com

5. Király Viktor lemezbemutató koncert
Május 17.
Akvárium Klub

Teljesen új dalokkal és a közönség jól simert kedvenceivel is vár Király Viktor lemezbemutató koncertjén. Vendégfellépői, például a csodálatos hangú Király Linda teszik még különlegesebbé az élményt.
Tökéletes vasárnap esti program!

Forrás: Facebook/ Király Viktor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.