Izgalmas koncert a Fogasházban: a színpadon Czutor Zoltán és a Headbengs zenekar

Forrás: Werkakadémia -
vizsga Headbengs Czutor Zoltán zenei menedzsment werk akadémia koncert együttes zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Werk Akadémia zenei menedzser hallgatói május 21-én 20.30 órától szervezik vizsgakoncertjüket a Fogasházban, melyen fellép Czutor Zoltán és a Headbengs zenekar.

Czutor Zoltán zenész, Artisjus-díjas szövegíró, dalszerző, évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei életnek, pályafutása során többféle műfajban komponált, de közben mindvégig a saját rockzenekaraiban játszott. A hazai rockzenei színtér immár negyedszázada markáns szereplője.

Forrás: Werk Akadémia

A trióként működő Headbengs története a kétezres évek közepén kezdődött. Lelkesedésük, hitük, energiáik hamar sűrűn koncertező zenekarrá tették a zenekart. 2010-ben pedig Sándor Dániel vezetésével, a Keleti Blokkban rögzítették első lemezüket, Kisördög címmel. A komolyabb és országos szintű érdeklődést a banda számára az Akarom, hogy érezd című dal újrakevert változata hozta meg, ami a Petőfi Rádió toplistájára került.

Forrás: Werkakadémia

A Werk Akadémia Zenei menedzser képzése 2013 óta igyekszik a hazai könnyűzenei világot gyakorlati szemlélettel közel hozni a hallgatóihoz. Ezért is teremt lehetőséget arra, hogy a végzős tanulók koncertet szervezzenek. A zenei menedzserek mellett a színházi és képzőművészeti menedzserek vizsgaelőadása -, és kiállítása is május folyamán látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.