Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?

Boggie Csemer Bogi Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Csemer Boglárka Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.

Még az is lehet, hogy összejön a bravúr az angol sajtó által jól szétcincált Csemer Boginak? Az a hír járja ugyanis, hogy a magyar énekesnő két versenytársa akár le is mondhatja a szombati döntőn való szereplést betegség miatt. Mint kiderült, sok énekesnek okozott gondok a hirtelen beállt rossz időjárás – írja a Blikk a Krone-ra hivatkozva.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A német versenyző, Ann Sophie erős megfázással küzd, teljesen berekedt, ami miatt minden promofellépését lemondta a rajongói faluban. A grúz továbbjutónak, Nina Sublattinak is teljesen elment a hangja.

Dzsudzsák Balázs miatt dugult be a Lánchídhttp://www.life.hu/news/20150521-dzsudzsak-balazs-a-dinamo-moszkva-focista-a-lanchidon-robbant-le-autojaval.htmlDzsudzsák Balázs valószínűleg sokat csuklott szerda délután, a Dinamo Moszkva sztárfocistája ugyanis az egész Lánchíd forgalmát megbénította autójával. News--Jó hír! Új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikávalhttp://www.life.hu/news/20150521-uj-reszekkel-jon-a-lifenetworkon-a-viragkonyha-halmos-monikaval.htmlHamarosan új, izgalmas receptekkel jelentkezik a LifeNetwork műsorán a Virágkonyha, a Life.hu sztárszerzőjével, Halmos Monikával. News--Pécsi Ildikó 75 éves letthttp://www.life.hu/news/20150521-pecsi-ildiko-szineszno-75-eves.htmlMa ünnepli 75. születésnapját Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész.News--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Conchita Wursthttp://www.life.hu/news/20150519-conchita-wurst-enekes-a-60-eurovizios-dalfesztival-megnyitojan-adott-exkluziv-interjut-a.htmlA tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál extrém kinézetű győztese akárhová megy, minden szem rászegeződik. A Life.hu riportere pedig most mikrofonvégre kapta - exkluzív interjú Conchita Wursttal!News--Boggie Bécsben második nászútját töltihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyra-dontose-becsben-masodik-naszutjat-tolti.htmlAz énekesnő remekül szerepelt az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjén és ez férjének is köszönhető, aki mellette állt a megmérettetés előtt.TV + BulvárOrigoBréking! Megvan az eredmény! Na,vajon tovább jutott Boggie az Eurovizión?http://www.life.hu/bulvar/20150519-csemer-boogie-boglarka-immar-tulvan-az-eurovizios-dalverseny-elso-nemzetkozi-fordulojan.htmlCsemer „Boogie” Boglárka immár túlvan az Eurovíziós Dalfesztivál első nemzetközi fordulóján. Íme az eredmény!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.