Boggie már nem szomorkodhat: Fonogram-díjat nyert

Forrás: AFP -
Boggie Fonogram-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Csemer Boglárka Boggie dala nem hozott győzelmet az Eurovíziós Dalfesztiválon, a magyar énekesnőnek nem kellett sokat várnia egy rangos díjra. 

Fonogram-díjat kapott tegnap este Boggie, akinek az All Is One Is All című albuma (Tom-Tom Records) az év hazai klasszikus pop-rock korongja lett. Az Eurovíziós Dalfesztivál 20. helyezettje annyira elérzékenyült az elismerés miatt, hogy, amikor a színpadra lépett, hogy átvegye az arany mikrofont, elsírta magát és annyit mondott: most nem esik jól neki a beszéd sem. A nyertesek névsorát ITT találjátok.

Forrás: AFP

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) által rendezett díjátadón tizenhárom hazai és hat külföldi kategóriában adták át a szakmai zsűri által odaítélt Fonogram-díjakat. Az év hazai daláért folyó versenyben a közönség szavazatai döntöttek. A könnyűzenei kategóriákban egy zenészekből, zenei szakemberekből, újságírókból álló jelölőbizottság, valamint egy szűkebb szakmai zsűri, a Fonogram Bizottság tagjai szavaztak - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.