színész-rendező kult Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent a sikerért: hihetetlenül formás lábakkal hívta fel a figyelmet a színésznő.

Vígszínház igazgatója nem csupán színházigazgatóként és rendezőként tevékenykedik, de a mai napig aktív színésznőként is, ráadásul mindent megtesz a szívének kedves színház népszerűsítéséért is. Az egyik futó darabra például úgy hívta fel a figyelmet, hogy egy pikáns képet tett közzé.

Fotó: Dömölky Dániel Forrás: Facebook / Eszenyi Enikő / Fotó: Dömölky Dániel

"A testőrt már csak egyszer játsszuk ebben az évadban. Gyertek szombaton este a Pestibe!" - írta a fénykép mellé egy mosollyal fűszerezve Enci. Mi pedig csak álmélkodhatunk, hogy még mindig mennyire csinos a színésznő.

Életműdíjat kapott Steve Martinhttp://www.life.hu/kult/20150607-eletmudijat-kapott-steve-martin.htmlAz Amerikai Filmintézettől életműdíjat kapott Steve Martin.Kult--Apáca show újratöltve - újból leforgatják a sikerfilmet!http://www.life.hu/kult/20150605-ujbol-leforgatjak-az-apaca-show-t-a-disney-studioban.htmlÚjból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban.Kult--Megállíthatatlan a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150604-megallithatatlan-a-liza-a-rokatunder.htmlMegállíthatatlan a Liza, a rókatündér az európai filmfesztiválokon: legutóbb május 28-án Madridban a Nocturna Fantasztikus Filmek Fesztiválján az összes megnyerhető díjat elhozta a kategóriájában. A szakmai zsűri más rangos elismerések mellett a Pesti Magyar Színház társulati tagjainak, Balsai Móninak és Bede-Fazekas Szabolcsnak ítélte oda a legjobb alakításért járó díjat.KultOrigoCNN: "Bangó Margit Magyarország Aretha Franklinje"http://www.life.hu/kult/20150604-bango-margitot-a-cnn-musoraban-enekel-es-foz.htmlA CNN egyik riportere Magyarországon forgatott műsort, amelyben Bangó Margit is szerepelt. Ráadásul szakácstudományát és énekhangját is megcsillogtatta.KultOrigoA nyolcadik kerületben forgatott Tom Hankshttp://www.life.hu/kult/20150604-tom-hanks-a-budapesti-gutenberg-teren-forgatta-a-da-vinci-kod-harmadik-reszet-az-infernot.htmlA kétszeres Oscar-díjas színészt a budapesti Gutenberg téren kapták lencsevégre munka közben.Kult--Rajongók, figyelem! A szürke ötven árnyalata folytatódik!http://www.life.hu/kult/20150602-e-l-james-a-szurke-otven-arnyalatanak-ironoje-bejelentette-a-konyv-folytatasat.htmlE. L. James, A szürke ötven árnyalatának írónője elérkezettnek látta az időt, hogy újabb bőrt húzzon le igencsak népszerű regényéről.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.