Ennyi Artúr királyt még Eric Idle sem látott a színpadon

Forrás: Madách Színház -
Eric Idle Artúr király Spamalot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tapsvihar fogadta Eric Idle-t a Madách Színház színpadán a Spamalot című darabban. 

"Most láttam először egy színpadon egyszerre három Artúr királyt, de felejthetetlen volt" - mondta Eric Idle, akit először bevontak a darab cselekményébe: ő alakította azt a parasztot, aki a Szent Grált rejtegette, majd felhívták a színpadra. Óriási taps fogadta a Monty Python egyik alapítótagját.

Forrás: Madách Színház

Idle még szelfit is készített a három Artúr királlyal, Szerednyey Bélával, Szervét Tiborral és Barát Attilával, és persze az előadást követő partin a színészek közül még sokan készítettek közös képet vele.

Forrás: Madách Színház

A Spamalot című musical az 1975-ös Gyalog galopp című fekete komédia alapján készült. Szinte egyetlen olyan másodperce sem volt az előadásnak, hogy a közönség ne mosolygott volna, a gyönyörű színes díszletek és a jelmezek pedig feltették a pontot az i-re.

Zenebuddhisták és sörínyencek figyelem! Ez a ti hétvégétekhttp://www.life.hu/kult/20150610-kulturalis-programajanlo-junius-11-14.htmlEzen a hétvégén is lesz minden, amit szeretünk: fesztiválok, koncertek, jó ételek és italok. Szerencsére minden program a hétvége másik napján, így ha van kedved, az összeset meglátogathatod. KultThinkstockKihagyhatatlan! Ganxta Zolee Ki a Faszagyerek? című száma versbenhttp://www.life.hu/kult/20150611-ganxta-zolee-slageret-szavalja-janklovics-peter.htmlA magyar internet legújabb őrülete egyre viccesebb alkotásokat eredményez. Ezúttal Janklovics Péter szavalta el Zana Zoltán (Ganxta Zolee) Ki a Faszagyerek? című klasszikusát.Kult--A modern kannibalizmus legborzasztóbb esetei – Sokkoló történetek, csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/kult/20150609-a-modern-kannibalizmus-legborzasztobb-esetei-sokkolo-tortenetek-csak-eros-idegzetueknek.htmlA kannibalizmus sok törzsi társadalomban tabu témának számít, ennek leginkább kulturális jelentősége van. A rituális kannibalizmus hozzátartozott a gyász folyamatához különösen a Csendes-óceáni kultúráknál, amik közül még sokan a 19. század végéig sem hagytak fel az emberevéssel. Azt gondolnánk, hogy az effajta barbárság ma már nem történhet meg a világban, vagy mégis? Jöjjenek a közelmúlt legkegyetlenebb esetei!KultThinkstock30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--Meggyűrűzték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/kult/20150608-rekasi-karoly-szinesz-a-jozsef-attila-szinhaz-evadzaro-ulesen-jozsef-attila-gyurut-kapott.htmlA színész különleges gyűrűvel térhetett haza a József Attila Színház évadzáró üléséről.KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huIrány a Vörösmarty tér! Ma kezdődik a 86. Ünnepi Könyvhét!http://www.life.hu/kult/20150604-ma-kezdodik-a-86-unnepi-konyvhet.htmlRengeteg beszélgetéssel és dedikálással várják idén is a könyvek szerelmeseit Budapesten és több vidéki helyszínen.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.