Távozik az X-Men filmek egyik főszereplője

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
film X-Men
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig Magneto szerepét játszó Ian Mckellen nem kapott szerepet a híres Marvel képregényből adaptált film következő részében.

Ian McKellen-t az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmben láthattuk utoljára, a pletykák szerint azonban a legújabb alkotásban, az X-Men: Apokalipszisban már nem lesz szerepe a Gyűrűk ura Gandalfjának. A színész – akinél korábban prosztatarákot diagnosztizáltak – állítása szerint élvezte a kasszasikereket hozó filmekben való szereplést és a velük járó sikereket, de nem szomorkodik, mivel más felkérései is vannak: például egy sitcom-ban szerepel Anthony Hopkinsszal a BBC-n.

Ian McKellen Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az X-Men: Apokalipszisban a rendezői székbe Brian Singer kerül, a megszokott szereplőgárdán felül pedig újabb színészek is felbukkannak majd a csapatban. A filmet 2016 májusában mutatják be Amerikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.