fesztivál hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál egy hatalmas hamburgerevéshez, amit utána nyakon öntesz egy jó chardonnay-vel, majd egymás után megnézel néhány kreatív filmet? Erre mind lesz lehetőséged, de ha inkább Orfűn fishingelnél, tégy így! 

1. Werk Film Akadémia vizsgafilm-bemutató
Június 26.
Toldi mozi

2015. június 26-án 19 órakor a Toldi moziban a 8. évébe lépő Werk Film Akadémia idén 11 vizsgafilmet mutat be a megszokott professzionális színvonalon, helyenként profi
szereplőkkel. A Werk vizsgafilmjeinek bemutatója mindig óriási figyelemmel kísért eseménye a budapesti kulturális életnek. Talán azért is, mert ezek frissen és különös érzékenységgel reagálnak az adott év mentális, társadalmi kérdéseire. Ha szereted a filmeket, itt a helyed.

2. Fishing on Orfű
Június 17-20.
Orfű

A Kispál és a Borz zseniális számáról elnevezett fesztivál minden évben a legjobb magyar zenekarokat látja vendégül. Pörgős koncertekkel, különböző zenei stílusokkal és programokkal vár idén is a Fishing, ráadásul még te is kipróbálhatod magad "szobazenészként" a fesztivál Nagyszobájában.

A Kispál és a Borz együttes koncertje a Fishing On Orfű fesztiválon 2014-ben Forrás: MTI/Sóki Tamás

3. Hamburger Days
Június 18-21.
Millenáris Park

A hamburgert mindenki szereti. A Millenárison kóstolhatod meg Budapest legjobbjait, és még hamburgerevő vagy -készítő versenyre is benevezhetsz.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

4. Tiszavirág Fesztivál
Június 16-20.
Szolnok

A X. Tiszavirág Fesztiválon a világzenétől a rockig idén is színes lesz a felhozatal. Magyarországon először a Tiszavirág Fesztiválon mutatkozik be a Franciaországban tömegeket megmozgató La Rue Ketanou.
Rúzsa Magdi, Palya Bea, az Ocho Macho és a Kowalsky meg a Vega is szuperkoncertet ad az ingyenes, szabadtéri fesztiválon.

Forrás: jaszhir.hu

5. ChardonnÉj
Június 27.
Etyek Öreghegy

Etyek Öreghegyén az Etyeki Kúria és a Bortársaság szervezésében június 27-én 17 órától a ChardonnÉj sétálóutcán hat jeles magyar – Légli, Nyakas, Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Sauska Tokaj, Villa Tolnay, Etyeki Kúria – és számos nemzetközi borászat Chardonnay borait finom falatkák kíséretében kóstolhatják az odalátogató borrajongók. A program este az Etyeki Kúria teraszán grillezéssel folytatódik, a jó hangulatról pedig a Why Not dzsesszzenekar gondoskodik.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.