Kislányként várták Forgács Gábort a szülei

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
színész gyerekvállalás Forgács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 67 éves színművész szülei - főleg az édesapja - kislányt szerettek volna, de végül fiuk lett.Forgács Gábor ma már mosolyogva emlékszik vissza, mikor a szülei elmesélték neki a dolgot. 

Édesapja nagyon szeretett volna egy kislányt, azonban az égiek mégis kisfiút hoztak a család életébe. A színészt 4-5 éves korában megkérdezték, mit szeretne kapni karácsonyra, és mindenki nagy meglepetésére egy alvós babát kért.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

„Apuka kicsit megijedt, hogy ha már fiú, akkor azért ne az legyen, hogy mégsem az. Aztán megbeszélték anyámmal, hogy megkapom, mert azt kértem. Meg is kaptam a babát. Két nappal később apukám megnyugodhatott, mert megtalálta a babát szétszerelt fejjel, engem ugyanis csak addig érdekelt, míg rájöttem, hogyan pislog" – mesélte a színművész, aki egyszer jól meg is viccelte az édesapját, mikor hazaért. „Egyszer édesanyám mókás kedvében volt, és beöltöztetett kislánynak. Apu jót röhögött, és mindjárt csinált is egy fotót rólam. Elmondhatom, hogy voltam egy időben kislány is."

Világsztár érkezik Magyarországrahttp://www.life.hu/kult/20150619-emeli-sande-erkezik-magyarorszagra.htmlA világhírű énekesnő, a brit Emeli Sandé július 18-án érkezik Veszprémbe.KultAFPMi már tudjuk, mit harapsz a hétvégén!http://www.life.hu/kult/20150617-kulturalis-programajanlo-junius-18-21.htmlMit szólnál egy hatalmas hamburgerevéshez, amit utána nyakon öntesz egy jó chardonnay-vel, majd egymás után megnézel néhány kreatív filmet? Erre mind lesz lehetőséged, de ha inkább Orfűn fishingelnél, tégy így! KultThinkstockElhunyt a bájos, fiatal színésznő, Amy Wallishttp://www.life.hu/kult/20150616-amy-wallis-fiatal-szineszno-elhunyt.htmlAmy Wallis nem csupán szép, de tehetséges is volt. A kanadai színésznő 32 évesen hunyt el. KultOrigoMinden idők legjobb nyitását hozta a Jurassic World! 135 milliárdot kaszált az első hétvégén!http://www.life.hu/kult/20150615-a-jurassic-world-minden-idok-legjobb-nyitohetvegejet-produkalta.htmlA valaha volt legjobb nyitóhétvégét produkálta a Jurassic Park újabb feldolgozása, a bámulatos látványvilágú Jurassic Word.KultOrigoHat cannes-i film érkezik a magyar mozikbahttp://www.life.hu/kult/20150617-cannesi-filmek-erkeznek-a-magyar-mozikba.htmlA következő hónapokban több Cannes-ban bemutatott film is a mozikba kerül. Kult--Ember és állat egymás ellen, a tét az életben maradáshttp://www.life.hu/kult/20150614-jurassic-world-film-kapcsan-emberallat-kuzdelem-a-moziban.htmlSok olyan film létezik, amelyben gyilkos állatok támadnak az emberekre, ezek többsége azonban kimerül a nézők zsigeri, ősi félelmeinek előhívásában és a horroros ijesztgetésben. Néha viszont ember és állat harca a filmvásznon nagyobbá tud nőni, az anyatermészet és a humánum epikus küzdelme válik belőle. A mozikba érkezett Jurassic World kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb példákat.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.