kultúra hétvége koncert program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a fesztiválszezon, és augusztus végéig nincs is megállás. A legjobb szabadtéri bulikon ott a helyed. Segítünk választani ezen a héten is! 

1. Halott Pénz-koncert
Június 25.
Budapest Park

Szólj anyunak, hogy a városban vagyok! Szólj a haveroknak, hogy csütörtökön Halott Pénz a Parkban! Ne maradj ki a Fonogram-díjas zenekar egyetlen budapesti koncertjéből, hatalmas buli lesz.
És ha hamar hazamennél, csak jusson eszedbe: Háromkor elindulni? Na, még mit nem!

Forrás: Facebook/Halott Pénz

2. Volt Fesztivál
Július 1–4.
Sopron

A Voltot talán senkinek nem kell bemutatni. Világhírű külföldi bandák, a legjobb magyar zenekarok, szuper társaság – ez mind egy helyen, Sopronban.
Ha a hétvégén még nincs programod, kezdj el pakolni, szerezz egy sátrat és egy jegyet, már készen is állsz a bulizásra!

Forrás: Facebook/VOLT Fesztivál

3. Everness Fesztivál
Június 24–28.
Balatonakarattya

Az ötnapos családi fesztiválon, az Evernessen elsősorban a tudatosság és az egészséges életmód, az önmeghaladás, az emberi kapcsolatok állnak a középpontban.
Világzenével, chill műfajokkal, alternatív mozgásformákkal és előadásokkal vár minden korosztályt a fesztivál.

Forrás: Facebook/Everness Fesztivál

4. Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál
Június 27. – július 4.
Balatonfüred

Egy hétig szól a gitár a Balatonon. Hazai és külföldi fellépők pengetik a húrokat Balatonfüreden, a Nemzetközi Gitárfesztiválon. Változatos stílusok, profi előadók. Ha Füreden borozgatsz, semmiképp se hagyd ki!

Andrea De Vitis, a 2014. évi Budapesti Nemzetközi Gitárverseny győztese is fellép a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztiválon Forrás: Facebook/Andrea De Vitis, Fotó:Tuba Zoltán

5. Nyit a BEREK
Június 27.
Pécs-Vasas

Ha egy kis sportolásra vágysz, de már unod a megszokott dolgokat, irány wakeboardozni. Június 27-től már Pécs-Vasason is hódolhatsz az extrém sportnak.
A BEREK wakeboard egy ötoszlopos, 501 méter hosszú, egyszerre hat wakeboardos vontatására alkalmas pálya. A nyitó hétvégén ráadásul extra programok és kedvezmények várnak.

6. Majka és Curtis
Június 25.
Barba Negra Track

Hatalmas szabadtéri őrületet rendez Majka és Curtis a Barba Negrában. Garantáltan nem csak félig telt poharak lesznek az asztalon, és ha úgy tartja kedved, beleihatsz.
Irány a Barba Negra!

Háromkor elindulni? Na, még mit nem! Forrás: Facebook/Majka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.