Sophia Loren fia Magyarországra jön

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
karmester Sophia Loren koncert Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb világhírű zenész látogat el hazánkba: Carlo Ponti Jr. június végén ad koncertet Magyarországon.

Sophia Loren fia figyelemre méltó nemzetközi hírnévvel rendelkezik a komolyzenei világban. A világszerte méltán elsimert karmester június végén ad koncertet hazánkban, melyen az Alba Regia Szimfonikus Zenekar mellett Kálmándy Mihály és László Boldizsár is fellépnek.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A család több ízben is kötődik hazánkhoz. Sophia Loren menye, Mészáros Andrea híres hegedűművész, aki 2004-ben mondta ki a boldogító igent az olasz színésznő legkisebb fiának. A párnak azóta két gyermeke is született, és a magyar művésznő elmondása szerint Sophia Loren imádja az unkoáit.

A 19 éves Tom Holland lett az új Pókemberhttp://www.life.hu/kult/20150624-tom-holland-lett-az-uj-pokember.htmlÉrdemes megjegyezni Tom Holland nevét és arcát: a szemtelenül fiatal színész lesz a következő, aki magára öltheti a világszerte ismert szuperhős jelmezét.Kult--Dizájnos feliratot kapott Sopronhttp://www.life.hu/kult/20150623-dizajnos-feliratot-kapott-sopron.htmlEgy héttel a kapunyitás előtt egy igazán látványos ajándékot kapott a Telekom VOLT Fesztivál főszervezőitől Sopron városa.KultOrigoZsigmond Vilmos szobát kapott születésnapjárahttp://www.life.hu/kult/20150622-zsigmond-vilmos-szobat-kapott-szuletesnapjara.htmlHabsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el egy patinás budapesti szállodában.KultOrigoRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigoSophia Loren: "Két gyerek elvesztése után úgy éreztem, megbuktam nőként” http://www.life.hu/csalad/20141031-sophia-loren-memoarjaban-ket-veteleserol-mesel.htmlA világ egyik legnagyobb szexszimbóluma, Sophia Loren nemrég írta meg memoárját. Ebben egyebek mellett két gyerek elvesztéséről és Richard Burtonről mesélt. Íme, néhány megdöbbentő részlet.CsaládOrigoAltatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történethttp://www.life.hu/news/20150624-altatodallal-nyugtatta-a-rendor-a-balesetben-meghalt-ferfi-kislanyat-coloradoban.htmlEgy colorádói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.