Le a kalappal! Négy évig készült a 18 perces magyar krétafilm

kréta film Csáki László humor thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csáki László a My Name is Boffer Bings című krétafilm minden egyes kockáját külön rajzolta meg, így nem véletlen, hogy négy évig tartott a munka, ami szuper eredménnyel zárult.

A krétaanimációs film Ambrose Bierce Ebolaj című novellájának adaptációja. A krétával rajzolt thriller sötét humorral meséli el a kapzsiság és nyereség utáni vágy örökös történetét, aktualizálva jelen társadalmunkra is.

Ezt ne hagyd ki! Kaposváron gyűlnek össze a komolyzene szépfiúi!http://www.life.hu/kult/20150619-kaposfest-legsarmosabb-komolyzenei-fellepoit-mutatjuk.htmlNem gondoltad volna, hogy a komolyzene szexi is lehet? Akkor ezek a fiúk most rácáfolnak!Kult--Háromkor elindulni? Na, még mit nem!http://www.life.hu/kult/20150624-kulturalis-programajanlo-junius-25-28.htmlElindult a fesztiválszezon, és augusztus végéig nincs is megállás. A legjobb szabadtéri bulikon ott a helyed. Segítünk választani ezen a héten is! KultThinkstockHat éve hunyt el Michael Jacksonhttp://www.life.hu/kult/20150625-michael-jackson-hat-eve-tavozott-az-elok-sorabol.html2009. június 25-én, vagyis pontosan hat éve hunyt el a popkirály, akinek halálát milliók gyászolták világszerte.Kult--Ralph Fiennes filmet forgat a világ egyik leghíresebb balettáncosárólhttp://www.life.hu/kult/20150625-ralph-fiennes-filmet-forgat-a-vilag-egyik-leghiresebb-balettancosarol-rudolf-nurejevrol.htmlRalph Fiennes rendezi a világhírű orosz balett-táncosról és koreográfusról, Rudolf Nurejevről szóló életrajzi drámát.KultAFPA 19 éves Tom Holland lett az új Pókemberhttp://www.life.hu/kult/20150624-tom-holland-lett-az-uj-pokember.htmlÉrdemes megjegyezni Tom Holland nevét és arcát: a szemtelenül fiatal színész lesz a következő, aki magára öltheti a világszerte ismert szuperhős jelmezét.Kult--Audrey Hepburn csokoládéval élte túl a háborúthttp://www.life.hu/kult/20150624-audrey-hepburn-csokoladeval-probalta-tulelni-a-haborut.htmlAz ikonikus színésznő borzalmas dolgokat élt át Hollandiában a náci megszállás alatt. A világsztár csokoládéval próbálta enyhíteni szomorúságát. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.