Szabó Győző portréját 350 ezerért árulják a Louvre-ban

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
portré Louvre Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albert László művész festményét, amelyet Szabó Győzőről készített, közel 350 000 forintnyi összegért árulják Párizsban.

Albert László képét Hungarian Fighter (Magyar harcos) felirattal állították ki a Louvre-ban - tájékoztat a Blikk. A Szabó Győzőről készült festmény egy sorozat része, amelynek hihetetlen sikere van. Valószínűleg azért ilyen népszerű, mert sokakat Andy Warhol sztárokról készül képeire emlékeztet.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A kaposvári művészt másodszor hívta meg a Louvre, a mostani és a korábbi kiállításának köszönhetően pedig már több országba is várják.

"Nagyon örülök, mert meghívtak Sanghajba, New Yorkba és már két párizsi galériába is" - nyilatkozta a művész. "Már csak az a kérdés, hogy jutok el a képeimmel a tengerentúlra, hiszen nem olcsó a repülőút, és a képeket is valahogy el kell szállítani. Hazafelé a párommal autón szállítottuk a képeket; nem volt egy egyszerű út, nagy összegű biztosítást is kellett kötnöm a festményeimre" - mondta Albert, akinek művét itt tekintheted meg.

Szörnyű baleset: felborult egy gyerekeket szállító buszhttp://www.life.hu/news/20150628-szornyu-baleset-felborult-egy-gyerekeket-szallito-busz-belgiumban.html34 brit gyermeket és 8 felnőttet szállított a busz, amely vasárnap reggel Belgiumban felborult. Az információk szerint 35 sérültje és egy halálos áldozata van a balesetnek.NewsThinkstockEgy púpos keverék kutya nyerte a legrondább ebek 2015-ös versenyéthttp://www.life.hu/news/20150628-egy-pupos-keverek-kutya-nyerte-a-legrondabb-ebek-idei-versenyet.htmlEgy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában.News--Készülj a forróságra: visszatér az igazi nyár!http://www.life.hu/news/20150628-a-jovo-heten-visszater-a-nyari-ido.htmlSok-sok napsütés és végre felmelegedés - így kezdődik a július.News--Tiszta Amerika - Lövöldözés volt egy veszprémi pékségbenhttp://www.life.hu/news/20150628-lovoldozes-tort-ki-egy-veszpremi-peksegben.htmlRálőtt a vele szemben támadólag fellépő rablóra egy veszprémi pékségben egy vagyonőr vasárnap, a támadót kórházba vitték és őrizetbe vették.News--Brutális! Több mint 500 ember megégett egy bulibanhttp://www.life.hu/news/20150627-80-ember-megegett-egy-buliban-tajvanon.htmlSzörnyű, szinte horrorfilmbe illő baleset történt Tajvanban. Tűz ütött ki a főváros egyik szórakoztató parkjában, ötszáztizenhatra nőtt vasárnapra a sérültek száma, van, akinek bőrfelülete 40 százaléka megégett.News--Újra elvitték volna az ötös lottó főnyereményét? Most kiderül!http://www.life.hu/news/20150627-most-kiderul-ujra-elvittek-e-volna-az-otos-lotto-fonyeremenyet.htmlNem is volt olyan régen, amikor elhalászták előlünk a giganyereményt, ennek ellenére hétről-hétre van miért aggódni, drukkolni. Nos, ma este kisorsolták az eheti számokat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.