Idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál

Forrás: Thinkstock -
Tokaj fesztivál nyár 2015 Kingdom of Hegyalja Hegyalja Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szervezési nehézségekre hivatkozva idén elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A nagyobb koncerteket valószínűleg Budapesten rendezik meg.

Napok óta hallani pletykákat arról, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál. A hegyalja.info szerint már egy ideje beszéltek erről a helyiek. A világszerte elsimert fellépők (Eagles of Death Metal, Clean Bandit, The Darkness) koncertjeit lehet, hogy Budapesten pótolják.

Forrás: Thinkstock

A fesztivál hivatalos Facebook oldalán már közzé is tettek egy közleményt, melyben megerősítették a hírt:

"Elmarad a Kingdom of Hegyalja

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.
«Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni« – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.
Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu"

Amerikai milliárdos tett keresztbe Vajna Tímeánakhttp://www.life.hu/news/20150702-vajna-timea-bajba-kerult-egy-amerikai-milliardos-kijelentese-miatt.htmlA világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.News--Elrajtolt az idei, 47. Kékszalag Árkád Nagydíj http://www.life.hu/news/20150702-elrajtolt-az-idei-47-kekszalag-arkad-nagydij.htmlJúlius 2-án, csütörtök reggel 9 órakor megkezdődött a Balaton egyik legnagyszabásúbb eseménye: elrajtolt a 47. Kékszalag vitorlásverseny. News--Fesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockDanny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom”http://www.life.hu/kult/20150630-danny-blue-magyar-mentalista-las-vegasban-lep-fel-interju.htmlA magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. KultOrigoAlföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztiválthttp://www.life.hu/news/20150630-alfoldi-robert-nyitja-meg-a-20-budapesti-pride-fesztivalt.html10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.