Itt a folytatás! Ganxta Zolee Faszagyerekének további versszakait Csőre Gábor prezentálja

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ganxta Zolee Csőre Gábor Ki a faszagyerek vers vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar internet teljesen rákattant a klasszikus magyar slágerek versbe öntésére, amiből egyre jobb és viccesebb videók készülnek.

Ganxta Zolee Ki a Faszagyerek? című számának feldolgozását például annyira szerették az internetezők, hogy folytatásért könyörögtek. Kérésüket meghallgatták: egyik kedvenc magyarhangunk, Csőre Gábor előadásában tegnap kijött a Faszagyerek további versszakainak átdolgozása. Íme:

Idén is elmarad a Hegyalja Fesztiválhttp://www.life.hu/kult/20150702-ujbol-elmarad-a-hegyalja-fesztival.htmlSzervezési nehézségekre hivatkozva idén elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A nagyobb koncerteket valószínűleg Budapesten rendezik meg.Kult--Magyarországra érkezik Amerikahttp://www.life.hu/kult/20150630-kulturalis-programajanlo-julius-2-5.htmlHa a hétvégén épp nem a VOLT fesztiválon pörögsz, az ország több pontján is találsz remek programokat. Eláruljuk, hol keresd őket! KultThinkstockBámulatos! Nem akárhogy dolgozta fel a magyar srác Michael Jackson slágeréthttp://www.life.hu/kult/20150630-michael-jackson-bad-cimu-slageret-dolgozta-fel-peter-bence-zongorista.htmlA barvúros tehetségű zongorista, Péter Bence Micheal Jackson Bad című slágerének feldolgozása tartja lázban az internetezőket.Kult--Brutálisan jó timelapse a chilei vulkánkitörésről - lenyűgöző felvételekhttp://www.life.hu/kult/20150630-brutalisan-jo-timelapse-a-chilei-vulkankitoresrol-lenyugozo-felvetelek.htmlIdén április 22-én a chilei Calbuco vulkán - negyven év után - kitört. Az esemeényt a Timestorm Films rögzítette timelapse-ként. Kult--Milliárdokat kaszált A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/kult/20150629-e-l-james-a-szurke-otven-arnyalata-ironoje-milliardokat-keresett-tavaly-a-konyvvel.htmlSzexszel tényleg mindent el lehet adni. Nincs is ennél jobb bizonyíték E.L. James erotikus regénysorozatának tetemes összegért elkelt példányainál.Kult--Szabó Győző portréját 350 ezerért árulják a Louvre-banhttp://www.life.hu/kult/20150629-szabo-gyozo-portrejat-350-ezerert-aruljak-a-louvre-ban.htmlAlbert László művész festményét, amelyet Szabó Győzőről készített, közel 350 000 forintnyi összegért árulják Párizsban.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.