Disney mese készül a daliás herceg pancser öccséről

Forrás: Youtube -
mesefilm sztori herceg történet öcs rajzfilm Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet könnyű egy sármos, fehér lovon közlekedő, királylányok és hercegnők szívét azonnal meghódító, elsőszülött herceg árnyékában felnőni. Ezt a Disney is jól tudja, ezért egy egész estés mesefilmet készít a daliás herceg öccsének sztorijából.

Új mesefilmmel készül a Disney. A rajzfilmgyártó cég a hírek szerint már dolgozik a történeten, amely a daliás, hol barna, hol szőke herceg helyett ezúttal az ő kissé esetlenebb öccsének sztorijára koncentrálna, akiről eddig sármos bátyja miatt még nem hallhatott a világ - adta hírül a Varitey.

Forrás: Youtube

A lap szerint a forgatókönyvet Matt Fogel írja, a mese történetének további részletei azonban egyelőre még titkosak. Már alig várjuk!

Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak?

Hová tűntek gyermekkorunk fehérlovas hercegei? És mégis mit mondjon az ember lánya 7 éves unokahúgának, amikor megkérdezi: mi lett a herceggel? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.