kulturális programajánló színház fesztivál koncert mozi mobiltárca hétvégi programok programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak órák kérdése, és megérkezik az augusztus, a nyár legizgalmasabb hónapja. Hogy is pöröghetnénk fel jobban, minthogy számba vesszük a legjobb programokat, és elkezdjük pakolni a bőröndöt, akár külföldre, akár csak a Hajógyári-szigetre készülünk egy jó fesztiválozásra...

1. Sziget Fesztivál
Augusztus 10-17.
Hajógyári-sziget

Még nem döntötted el, hogy a legnagyobb magyar és szupermenő külföldi zenekarok közül kiket szeretnél meghallgatni a Szigeten? Segítünk, mert tudjuk, hogy óriási a választék, és nem egyszerű dűlőre jutni.
Augusztus 10-én és 11-én olyan világsztárok veszik birtokba a nagyszínpadot, mint Robbie Williams és a Florence and the Machine. Ha a pop-rock helyett inkább az elektronikus zenéért rajongsz, Avicii csak neked fogja pörgetni a lemezeket 14-én, 16-án pedig Martin Garrix csinál óriási bulit.
Ellie Gouldingot semmiképp sem érdemes kihagynod, sem a Marina and the Diamondsot, akiknek a koncertjén biztosan látványos show-elemekkel találkozhatsz.
Ha arra vagy kíváncsi, mi zajlik a magyar zenei világban mostanság, csekkold a Wellhello, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Quimby és az Irie Maffia buliját.

Martin Garrix Forrás: AFP/Michael Loccisano

5 dolog, amiért örülünk Robbie Williamsnek

Már télen is azt vártuk, hogy a zenei ikon, Robbie Williams megérkezzen a Sziget nagyszínpadára. Összegyűjtöttünk 5 okot, amiért kifejezetten örülünk neki, ezeket itt olvashatod.

2. Alba Regia Feszt
Augusztus 3-5.
Székesfehérvár

Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz augusztus 3. és 5. között. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix's
Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group, valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát. A város jóvoltából a fesztivál összes koncertje belépődíj nélkül látogatható az Alba Regia Feszten.

Forrás: Alba Regia Fesztivál

3. Az utolsó Heaven Street Seven-koncert
Augusztus 1.
Budapest Park

Óriáskoncerttel és húsz év legnagyobb slágereivel búcsúzik a rajongóktól a Heaven Street Seven. A zenekar tavasszal jelentette be, hogy megszűnnek, és egy hatalmas buli keretében méltó lezárást adnak egy hosszú korszaknak.
Mondd, hol van az a krézi srác? Augusztus elsején biztosan ott lesz a Budapest Parkban!

Forrás: HS7

4. FEZEN
Július 29. - augusztus 1.
Székesfehérvár

A több mint 20 éve pályán lévő, stílusteremtő zenekar augusztus elsején érkezik Székesfehérvárra. A HIM olyan zenekarok mellé csatlakozik az idei FEZEN-en, mint a Judas Priest, a Sabaton, Ákos, a Black Label Society, a Soilwork, Danko Jones, Gus G, a Magna Cum Laude vagy a Hooligans.

Forrás: Fezen

5. KEXX - Könnyűzenei extrémsport fesztivál
Július 29. - augusztus 2.
Hajdúböszörmény

A KEXX - Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál egy egészen új koncepciót kínál a fiataloknak. Egy olyan fesztivál, amely a zenés programok mellett profi és minőségi extrémsport-versenyeket, kulturális, táncművészeti és művészeti programelemeket is kínál a fesztiválozóknak. Irány Hajdúböszörmény!

Forrás: KeXX

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.