"Kefiret iszol? Zsuzsi-e vagy?"

meleg tolerancia Lakatos Márk Zsuzsi-e vagy elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült Lakatos Márk sztárparádés, káromkodásmentes klipje, a Zsuzsi-e vagy. 

Sickratman híres-hírhedt dalát dolgozta át szigorúan káromkodás nélkülire Lakatos Márk. Számos sztárt vonultatott fel a szeretetkampány klipjében, akik mind a #JeSuisZsuzsi mozgalmat képviselik. A 5FORLOVE – Rights for love, Jogod van a szeretethez! kampány keretében készült a videó.

Íme!

/1507/_A_sz2015730182340

A Life.hu az eseményen Nagy Ervinnel és Király Lindával is beszélgetett.

Havas Jon az HBO programvezetője szerint is halotthttp://www.life.hu/kult/20150731-havas-jon-a-tronok-harcaban-valoban-meghalt-es-nem-szerepel-tobbe.htmlHiába reménykednek a rajongók, köztük mi is, hogy a Trónok harca oly népszerű karakterének halála valójában nem is igazi halál, és a következő évadban már újra láthatjuk Havas Jont, az HBO programvezetője pontot tett a találgatások végére.KultTöbb száz millió forintért árverezik el a titokzatos graffitis alkotásaithttp://www.life.hu/kult/20150730-banksy-graffitimuvesz-ket-utcai-alkotasat-arverezik-el.htmlA brit graffitiművész, az ismeretlen személyazonosságú Banksy két utcai alkotását is elárverezik ősszel. Több száz millió forintért kelhetnek el a Detroitban és Betlehemben készített graffitik.Kult--Te mit mondanál 100 szóban Budapestről?http://www.life.hu/kult/20150730-100-szoban-budapest-elnevezesu-akcio-kereteben-varjak-az-irasokat.htmlA tavalyi sikeres projekt folytatásaként idén is megszervezik a Budapestet száz szóban bemutató akciót.Kult--Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Egy korszak lezárul - Utoljára lép színpadra a Heaven Street Sevenhttp://www.life.hu/kult/20150725-utoljara-lep-szinpadra-a-heaven-street-seven.htmlAugusztus 1-jén búcsúturnéja utolsó állomásához érkezik a nagy közönségkedvenc, a Heaven Street Seven. KultOrigoNézd meg II. Erzsébet és Fülöp herceg esküvői videóját!http://www.life.hu/kult/20150724--ii-erzsebet-es-fulop-herceg-eskuvoi-videoje-elokerult.htmlHa rajongsz az angol királyi családért, akkor biztosan szívesen meglesed, milyen is volt II. Erzsébet és Fülöp herceg 1947-es esküvője.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.